Hesabım
    Neo Dönüyor: Matrix 4'ün Setinden İlk Video!

    Matrix 4'ün çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

    Setten gelen ilk video ve fotoğraflar, Matrix 4 için daha fazla heyecanlanmamızı sağlayacak. Neo rolünü tekrar eden Keanu Reeves'e ilk bakışı atmamızı sağlayan videoda, işinin başındaki Lana Wachowski de görülüyor.

    Wachowski sadece Matrix 4'ü yazmaya ve yönetmeye geri dönmekle kalmadı, aynı zamanda eski oyuncuları Keanu ReevesCarrie-Anne Moss ve Jada Pinkett Smith'i de tekrar kadroya dahil etti. 2003 yapımı The Matrix Revolutions'ın sona erme şekli göz önüne alındığında, Neo ve Trinity'nin Matrix 4’ün hikayesine nasıl bağlanacağı çok açık değil. Matrix 4’ün diğer oyuncuları arasında, kadroya yeni eklenen Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Jonathan GroffToby Onwumere ve Yahya Abdul-Mateen II gibi isimler bulunuyor. Abdul-Mateen'in genç bir Morpheus olabileceği söylentileri, birçok kişinin, hikayenin orijinal üç Matrix filminin etrafında doğrusal olmayan bir kurguda ilerleyeceğini düşünmesine sebebiyet verdi. 

    Matrix 4 için çekimler San Francisco'da başladı. "Keanu Planet" adlı Twitter hesabının setten paylaştığı video sayesinde, 2003 yılından bu yana Reeves'e ilk kez Neo olarak baktık. Videolarda Neo'nun alışılmış deri kıyafet ve güneş gözlüğü takmak yerine, gündelik sokak kıyafetleriyle dolaştığı görülüyor. Saç stili ise John Wick serisindeki görünüşüne benzer şekilde. Carrie-Anne Moss ise çekilen fotoğraflarda sette görülüyor. İkisini, 17 yıl sonra aynı karelerde görmek bile fazlasıyla heyecan verici.

    Matrix 4, 21 Mayıs 2021'de gösterime girebilir. Aynı tarihte John Wick 4'ün de gösterime gireceği açıklanmıştı ama iki şirketten birinin tarihi revize etmesi ve izleyiciyi bölmemek için ileri bir tarih alması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top