Hesabım
    Elle Fanning'li Netflix Filmi "All The Bright Places"ten Fragman!

    Romantik film "Hayatın Kıyısında"dan fragman geldi.

    Elle Fanning ve Justice Smith'in yıldızı olduğu romantik dram filmi "Hayatın Kıyısında"dan fragman paylaşıldı. Filmin fragmanında ergenliği fazlasıyla zorlu geçen iki lise öğrencisinin yaşamlarını birlikte güzelleştirmeye çalışmalarına tanıklık ediyoruz. Bu sırada hem çevreleriyle hem kendileriyle mücadele eden çifti anlatan All The Bright Places, Jennifer Niven'ın aynı isimli romanından uyarlandı.

    Orijinal adıyla All The Bright Places'in konusu ise şöyle: Kız kardeşinin ölümü üzerine zorlu bir hayat yaşayan Violet Markey ve sorunlu bir çocuk olan Theodore Finch'in tanışması, tüm yaşamlarını değiştirecektir. Geçmişlerinden gelen duygusal acılarla yüzleşen çift, bir araya geldiklerinde en küçük anın ya da mekanın bile bir değeri olduğunu fark eder. Psikolojik durumların ilişkiler üzerindeki etkisinin yanı sıra aşkın ve güzelliğin kalıcı etkisini de film izleyici ile keşfe çıkacaktır...

    All The Bright Places'ın oyuncu kadrosunda Neon Demon, The Maleficent, Super 8, Somewhere, A Rainy Day In New York gibi yapımlardan tanıdığımız yıldız oyuncu Elle Fanning ile Paper Towns, Dedektif Pikachu, Jurassic World: Fallen Kingdom, The Get Down gibi yapımlarda karşımıza çıkan yıldızı parlayan oyuncu Justice Smith'in yanı sıra X-Men serisinin Storm'u Alexandra Shipp; Tomorrowland, Predator, Let's Be Cops gibi yapımlardan tanıdığımız komedyen Keegan-Michael Key; Tenenbaum Ailesi, Bottle Rock, Old School gibi yapımların başarılı oyuncusu Luke Wilson gibi isimler bulunuyor.

    All The Bright Places'ın yönetmen koltuğunda Hearts Beat Loud, The Hero, I'll See You in My Dreams gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Brett Haley bulunuyor. Senaryoyu ise Jennifer Niven'in romanından uyarlayan isim The Post ve Long Shot'ın senaristi Liz Hannah oluyor.

    Romantik film Hayatın Kıyısında, 28 Şubat tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top