Hesabım
    Bruno Mars, Müzik Temalı Yeni Disney Filminin Yıldızı Olacak!

    Bruno Mars, sinema sektörüne giriş yapıyor!

    Dünyaca ünlü müzisyen Bruno Mars, Disney'in müzik temalı yeni filminde rol almak üzere şirket ile anlaşma imzaladı. Deadline'ın haberine göre Bruno Mars, hem filmin yıldız oyuncusu olacak hem de yapımcı olarak görev üstlenecek. Filmin konusu ise henüz açıklanmadı.

    Sinema kariyeri geçmişinde yalnızca Rio 2 animasyon filminin seslendirmesi bulunan Bruno Mars, bir Disney filminde müzikal oyunculuk performansı sergilemek üzere hazırlıklara başladı. Mars, filmin şarkılarını besteleyecek ve bu besteleri sergileyecek. Mars, aynı zamanda müziklerde destek olarak Mitchell Leib ile anlaşma sağladı. Leib'i Ant-Man, Muppets, PrestigeBlack Panther gibi yapımların müzik departmanında yaptığı işlerle tanıyoruz. Şimdilerde Mars ve Disney'in yapım başkanı Sean Bailey, bir senarist ve yönetmen arayışına girmiş bulunuyor.

    Bruno Mars, yapımcı, şarkıcı, şarkı yazarı ve müzisyen olarak 11 Grammy Ödülü'nün sahibi olup 27 adaylık almasıyla biliniyor. Şimdiye kadar dünya çapında 200 milyonun üzerinde albüm satışına sahip olan Mars, gelmiş geçmiş en iyi müzisyenlerden biri olma unvanına sahip.

    Disney, geçtiğimiz günlerde başka bir müzikal film için anlaşma imzalamıştı. Bu film ise Lin-Manuel Miranda'nın başrolünde yer aldığı Broadway müzikali Hamilton'ın aynı oyuncularla beyaz perdeye aktarılmış hali olacak. Disney, Hamilton'ın haklarına sahip olabilmek için tam 75 milyon dolar ödeme yaptı.

    Bruno Mars'ın yıldızı olacağı müzik temalı filmin ayrıntılarının ilerleyen haftalarda verilmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top