Hesabım
    Thora Birch, Devam Filmi "Hocus Pocus 2"da Rol Almak İstiyor!

    Hocus Pocus'un çocuk oyuncusu Thora Birch, ikinci film için geri dönebilir.

    90'lı yılların en popüler filmlerinden biri olan Hocus Pocus devam filmi Hocus Pocus 2'nin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Orijinal filmin başrolünde yer alan Sarah Jessica ParkerBette Midler ve Kathy Najimy'nin filmin oyuncu kadrosuna katılmasından sonra yeni bir ismin filme katılmak istemesi gündeme düştü. Bu isim ise Hocus Pocus'un Dani'si Thora Birch oldu.

    Son olarak The Walking Dead'de izlediğimiz ve Ghost World, American BeautyPatriot Games gibi yapımlardan tanıdığımız Thora Birch'ün, Hocus Pocus 2'da rol almak istediği duyuruldu. Birch, eğer teklif gelirse bunu kabul edeceğini şu sözlerle açıkladı: "Film için heyecanlıyım. Beş yıldır yeniden çekimiyle ilgili konuşuluyor. Neye benzeyeceğini görme konusunda heyecanlıyım. Hikayeyle ilgili birkaç fikir hakkında bilgim var. Ama günün sonunda nereye varacağını bilmiyorum. Hikayeye bağlı olarak teklif edilirse kabul edebilirim. Eminim Dani bir caddede uyuşturucu satıcısına dönüşmemiştir. Fazlasıyla açık düşünceliyim."

    1993 yapımı Hocus Pocus'un devam filmi, Disney+'ta yer almak üzere geliştiriliyor. Disney+, son zamanlarda başka klasikleşmiş filmleri de yeniden çekmenin peşine düşmüş durumda. Başta Evde Tek Başına serisi olmak üzere 90'lı yılların sevilen filmlerini modern halleriyle yakında görmeye başlayacağız.

    Hocus Pocus 2'nun senaryosunu Workaholics, Happy Together gibi dizilerin senaryolarında imzası bulunan Jen D'Angelo kaleme alacak. Hocus Pocus'un orijinal filminin konusu ise şöyleydi: Sanderson kardeşlerin cadılıkla uğraştığı için idam edilmelerinin ardından 300 yıl geçmiştir. Ancak ölümlerinden hemen önce yaptıkları büyü sayesinde, Max'in de yanlışlıkla yaptıkları nedeniyle yüzyıllar sonra hayata geri dönerler. Sanderson kız kardeşlerin, temelli olarak hayatta kalabilmelerini sağlamaları için 1 geceleri vardır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top