Hesabım
    "Knives Out" Devam Filmi Resmilik Kazandı!

    Daniel Craig başrollü Knives Out'a kesin olarak devam filmi geliyor.

    Akademi Ödülleri'nde aday gösterilen "Knives Out"un devam filminin çekileceği resmi olarak duyuruldu. Yönetmen Rian JohnsonAgatha Christie romanlarının meşhur karakterteri Hercule Poirot'dan uyarladığı Benoit Blanc karakteri ile yeni filmler çekmek istediğini açıklamıştı. Şimdi ise devam filmlerine yeşil ışık yakıldı.

    James Bond filmlerinin yıldız oyuncusu Daniel Craig'in başrolünde yer aldığı Knives Out'a devam filmi gelecek. Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Colette, Don Johnson, Lakeith StanfieldChristopher Plummer ve Katherine Langford gibi Hollywood'un en ünlü isimlerini kadrosunda bulunduran Knives Out'un devamına Lionsgate'in patronu Jon Feltheimer'dan onay geldi. Görünen o ki, The Last Jedi'ın başarılı yönetmeni Rian Johnson, Benoit Blanc karakteriyle macera ve gizem dolu yeni filmler çekme fikrini hayata geçirebilecek.

    Knives Out, dünya çapında 300 milyon doların üzerinde gişe hasılatı yaparak büyük bir başarıya imza atmıştı. Ülkemizde de vizyona giren film, Akademi Ödülleri'nde En İyi Orijinal Senaryo kategorisinde aday gösterildi. Ayrıca film, Golden Globe Ödülleri'nde Komedi / Müzikal dalında En İyi Film, Komedi / Müzikal dalında En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Erkek oyuncu olarak adaylıklar çıkardı. Knives Out'un konusu ise şöyleydi: Bıçaklar Çekildi, ünlü bir yazarın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan bir dedektifin hikayesini konu ediyor. Ünlü bir suç romanı yazarı olan Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc, gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramazdır. Blanc, tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Dedektif, araştırmasını ilerlettikçe, saklı kalan birçok gerçek ortaya çıkar.

    Rian Johnson'ın yeni bir film için senaryo yazıp yazmadığı bilinmiyor. Henüz yönetmenden açıklama geldi. İlerleyen günlerde yeni detaylar alınacak gibi görünüyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top