Hesabım
    Tom Hardy'nin Yeni Film, Biyografi Türündeki "Shackleton" Olacak

    Ernest Shackleton'ı Tom Hardy canlandıracak.

    Venom ve Mad Max'in yıldız oyuncusu Tom Hardy'nin yeni film projesi belli oldu. Variety'nin haberine göre Heyday Films, Hardy Son & Baker ve Studiocanal, Tom Hardy'nin başrolünü üstleneceği biyografi türündeki "Shackleton" için ortak çalışmaya imza atacak. Film, İrlandalı kaşif Ernest Shackleton'ın yaşamından bir kesiti sunacak.

    The Dark Knight Rises, Locke, Mad Max Fury Road, Inception, Peaky Blinders, Taboo, Dunkirk, Venom gibi yapımların yıldız oyuncusu Tom Hardy'nin gelecek film projeleri arasına bir yenisi eklendi. "Shackleton" adını alacak film, 20. yüzyılın başlarında Antarktika'da yaptığı keşifler ile tanınan ve 1902'ye kadar yapılan keşiflerde en Güney'e gitme konusunda rekor kıran kaşif Ernest Shackleton'ın yaşamını anlatacak. Tom Hardy, filmin başrolünü üstlenmesinin yanı sıra Dean Baker ile birlikte kurduğu yapım şirketi aracılığıyla filmin yapımcılığını üstlenecek. Studiocanal ise filmin tüm bütçe aşamalarında rol alarak destek verecek. Shackleton'ın senaryosu, daha önce Tom Hardy ile birlikte Tinker Tailor Soldier Spy filminde birlikte çalışmış olan Peter Straughan kaleme alacak.

    Hardy'nin ortağı Dean Baker, Shackleton hakkında şu sözleri sarf etti: "Tom ve ben her zaman liderliği, yaydığı iyimserliği ve takımına tam olan inancıyla Shackleton'a hayran olmuşuzdur. Liderlerin toplum olarak değil, birey olarak daha fazla göründükleri zamanlarda Shackleton takımının iyiliği için kendi ihtiyaçlarını ilham verici bir şekilde feda etti."

    Tom Hardy'nin gelecek projeleri arasında Shackleton'ın yanı sıra Andy Serkis yönetmenliğindeki Venom 2Andrew Dominik yönetmenliğindeki War Party ve George Miller imzalı Mad Max serisinin devam filmi Mad Max: The Wasteland bulunuyor. Mad Max: The Wasteland'in çekimlerine 2020 yılının sonbahar aylarında başlanacağı duyurulmuştu. Shackleton için ise henüz bir tarih verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top