Hesabım
    "Rogue One"ın Yönetmeni Gareth Edwards'tan Yeni Bilim Kurgu!

    Edwards, Star Wars hikayesi Rogue One'dan 4 yıl sonra setlere dönüyor.

    Yönetmen Gareth Edwards, New Regency için yeni bir bilim kurgu filmi çekecek. Şimdilik ismi olmayan proje, yönetmenin Rogue One: A Star Wars Story sonrası ilk filmi olacak ve yine bilim-kurgu türüne hizmet edecek.

    New Regency, Edwards tarafından yazılacak ve yönetilecek yeni bilim-kurgu filmini üretmek ve finanse etmek için anlaşma imzaladı. “Rogue One”ın ortak yapımcısı olan Kiri Hart, filmde yapımcı olarak görev yapacak. Edwards'ın orijinal bir fikri olan proje, gelecekte geçen bir bilimkurgu hikayesi olacak ki Edwards'ın önceki filmlerini düşününce bunun heyecan verici olduğunu söyleyebiliriz. Kaynaklar, senaryo taslağının hazır olduğunu ve stüdyoya ulaştığını söylese de konu hakkında henüz bir açıklama yok. Çekimlerin ise bu yaz başlayacağı konuşuluyor.

    Edwards ilk olarak yönetmen, yazar, görüntü yönetmeni ve yapım tasarımcısı olarak görev yaptığı bilim kurgu gerilim filmi “Monsters”ı yönetti. Film eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı, Edwards, küçük bütçesinden en iyi şekilde yararlandığı için büyük başarı elde etti. Kısa süre sonra, Godzilla efsanesi için bir film çekti ve 2014 yılında çekilen film dünya çapında 524 milyon dolar hasılata ulaştı. Edwards, bir yandan Godzilla serisine devam ederken, Lucasfilm tarafından üretilen “Star Wars”un seriden bağımsız filmi “Rogue One”ı yönetme teklifi aldı. Edwards, bu filmiyle de sınıfı geçti ve külliyatın en iyi filmlerinden birine imza attı.

    4 sene bir projede yer almayan yönetmen, sonunda yeni film için çalışmalara başladı. Yine bir bilim-kurgu projesi olması yeterince heyecan verici. İsmi henüz açıklanmayan filmin 2021 yılında gösterimde olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top