Hesabım
    Stallone'li Süper Kahraman Filmi "Samaritan"ın Çekimleri Başladı

    Stallone, emekli bir süper kahramanı oynayacak.

    2018'de gösterime giren, korku ve aksiyon türlerini harmanlayan zombi filmi Overlord olumlu övgüler almıştı. Daha önce de Son of a Gun filmiyle karşımıza çıkan Julius Avery'nin çektiği film, gişede de başarılı olmuştu. İki senelik aranın ardından Avery kamera arkasına geçti ve orijinal bir süper kahraman filmi çekmek için kolları sıvadı.

    Julius Avery'nin yeni filmi, Sylvester Stallone'un emekli bir süper kahramanı oynadığı gerilim filmi Samaritan. Deadline'ın haberine göre Stallone şanslı, çünkü kadronun geri kalanı onun etrafında ve ona uygun olarak oluşturuldu. Emekli süper kahraman olan Stallone, hala hayatta olup olmadığından emin olmayan, genç bir çocuk tarafından aranacak. Bu genç çocuk, yakın zamanda HBO’nun Euphoria'sında başrol oynayan boks dahisi Javon 'Wanna' Walton tarafından canlandırılacak. Walton, dört kez boks alanında ABD Güney Doğu bölgesel şampiyonluğuna, beş kez de Gürcistan devlet şampiyonluğuna ulaştı. Aslında daha önce Stallone ile tanıştı ve ekran kimyaları konusunda fazla bir şüphe yok.

    HBO tarafından üretilecek olan filmde, bu iki isme katılacak diğer oyuncular, Silicon Valley, Spider-Man: Far from Home, ve Honey Boy'dan tanıdığımız Martin Starr, Game of Thrones dizisinde karşımıza çıkan Pilou Asbæk, Orange Is the New Black ve When They See Us'ın yıldızlarından Dascha Polanco ve Hannah Montana, Five Feet Apart, Monos gibi filmlerde yer alan Moises Arias.

    Avery, Bragi F. Schut, Mark L. SmithZak Penn ve Chuck MacLean ile birlikte senaryoyu yazacak. Schut ayrıca, Stallone’un Balboa Productions ve Braden Aftergood şirketleri aracılığıyla yapımcılığı üstlenecek Film, United Artists dağıtımıyla 11 Aralık 2020'de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top