Hesabım
    Universal, "Monster Mash"i Matt Stawski İle Birlikte Film Yapmak İstiyor

    Universal Pictures, yeni bir projenin peşine düştü.

    Universal Pictures'ın gelecek projeleri arasına bir yenisi eklendi. Eğer her şey yolunda giderse Monster Mash isimli bir orijinal müzikal film hayata geçirilecek. Filmin yönetmen koltuğuna geçecek isimle anlaşma yapıldığı duyuruldu. Bu isim ise Matt Stawski oldu. Ayrıca filmin yapımcı ve senaristi de açıklandı.

    Genellikle müzik kliplerinin yönetmenliğini üstlenen ve Side Effects dizisiyle tanınan Grammy adayı Matt Stawski, Universal Pictures'ın Monster Mash isimli film projesinin yönetmen koltuğuna oturacak. Deadline'ın haberine göre, Monster Mash'in senaristi Will Widger olacakken, yapımcılığını First Man, Maze Runner, Alacakaranlık, Revenge gibi yapımlardan tanıdığımız Marty Bowen üstlenecek. Marty Bowen, Temple Hill şirketi aracılığıyla projeye ortak olacak. Şimdilik filmin ayrıntıları gizli tutuluyor. Ancak bir orijinal müzikal yapım olacağı söyleniyor.

    Monster Mash, Bobby Boris Pickett tarafından bestelenen ve seslendirilen bir şarkı olarak biliniyordu. İlk kez 1962 yılında piyasaya sunulan şarkı, Cadılar Bayramı'ndan önce Billboard listelerinin zirvesine yerleşmeyi başardı. Böylece gelmiş geçmiş en iyi Cadılar Bayramı şarkılarından biri haline geldi. Yüzlerce kez cover olarak farklı müzisyenlerle karşımıza çıkan şarkı, ünlü punk müzik grubu The Misfits'in de elinden geçmişti.

    Universal Pictures'ın birkaç yıldır üzerine çalıştığı "Dark Universe", Monster Mash ile genişleyecek gibi görünüyor. Son olarak The Invisible Man filmi bu evrene dahil edilmişti. Evren, çok başarılı bir şekilde ilerlemese de, gelecekte üzerinde daha fazla çalışılacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top