Hesabım
    Neden Cameron Boyce ve Luke Perry, Oscar Töreni'nde Anılmadı?

    Oscar Ödülleri, kaybettiğimiz iki ismi unuttu mu?

    92. Akademi Ödülleri'nin sahiplerine teslim edilmesinden beri, birçok konu tartışma haline gelmiş bulunuyor. Ödüllerin yanı sıra, kaybedilen sinema ve televizyon emekçilerinin anıldığı kısım da tartışmalara konu oldu. Bunun nedeni ise, Cameron Boyce ve Luke Perry'nin hazırlanan videoda atlanmış olmasıydı.

    Akademi yönetimi ve Oscar Ödül Töreni yapımcıları, hazırlanan anma videosu nedeniyle eleştirilere maruz kalmış durumda gibi görünüyor. Billie Eilish'in The Beatles'ın Yesterday parçasıyla performans sergilediği sırada ekranlarda gösterilen anma videosunda bazı eksiklikler fark edildi. Geleneksel olarak her yıl, o yıl boyunca yaşamını yitiren ve sinema ile televizyon sektörüne emek vermiş insanlar anılıyordu. Bu yılki videoda, Temmuz ayında uykusunda geçirdiği epilepsi krizi nedeniyle hayatını kaybeden genç oyuncu Cameron Boyce ile Mart ayında inme geçirerek yaşamını yitiren Luke Perry yer almıyordu.

    Oscar Töreni'ni izleyenler Luke Perry'nin anmada yer almaması konusunda sert eleştiriler yaptı. Özellikle de oyuncunun Oscar adayı olan Once Upon A Time In Hollywood'da rol aldığı düşünüldüğünde, bunun büyük bir ihmal olduğu sonucuna varıldı. Cameron Boyce ise Adam Sandler, Shia LaBeouf gibi isimlerle birlikte filmlerde rol almıştı. Ölümü, tüm medyada büyük yer kaplayan genç oyuncunun anmasına törende yer verilmemesi Perry ile aynı şekilde tepki gördü. 

    Boyce ve Perry'nin anmada yer almamasına karşın ölümleri büyük bir üzüntüye neden olan Kobe Bryant, Kirk Douglas, Agnes VardaAnna Karina gibi hayranlarının akıllarında büyük izler bırakan isimler bulundu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top