Hesabım
    Christopher McQuarrie, "Mission Impossible" Aksiyon Sahneleriyle İlgili Konuştu

    Christopher McQuarrie, Tom Cruise'dan daha çılgın insanları işe aldığını söyledi.

    Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Mission Impossible serisi, 7. ve 8. filmleriyle devam edecek. Başarılı yönetmen Christopher McQuarrieMission Impossible 7 ve Mission Impossible 8'de, Cruise'un helikopter sahnesinde yaptığı delilikten daha fazla çılgınlık sergileyen dublörlerle anlaştığını belirtti. Yönetmen, Empire'ın podcast programında konuştu.

    The Usual Suspects, Edge of Tomorrow, MummyJack Reacher gibi yapımlardan tanıdığımız Christopher McQuarrie'nin Mission Impossible 6 filmini çekmesinin ardından yönetmenle 7. ve 8. film için anlaşma yapılmıştı. McQuarrie, çalışmalara başlamış gibi görünüyor. Empire'ın podcast programı sırasında söylediklerine göre, aksiyon sahneleri için çok cesur dublörler işe alındı. 6. filmin en çok konuşulan sahnesi Tom Cruise'un helikopter sahnesiydi. Bu sahnede oyuncu dublör kullanmamış ve sonunda bacağını kırmıştı. Yönetmen konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Uzaya gitmiyor, uzaya gitmeye ihtiyacı da yok. Dehşete düştüğüm ve helikopter sahnesinin oyunmuş gibi görünmesini sağladığı, yapmaması gereken üç şeyi çözdük. Tom Cruise eğitim alıyor ve beni arıyor, yaptığı şeyleri anlatıyor. Gülüp eğleniyorum. Sonra telefonu kapatıyorum ve çöp kovasına kusuyorum. Şu anda son derece yoğun bir şekilde çalışıyor." 

    Mission Impossible 7 filminin oyuncu kadrosunda Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg'in yer almasının yanı sıra filme Hayley AtwellPom KlementieffNicholas Hoult, Shea WhighamHenry Czerny gibi isimler katıldı. Paramount bünyesinde gerçekleştirilecek olan film, Christopher McQuarrie ve Tom Cruise'un neredeyse birleştirdikleri kariyerlerinin bir parçası olacak gibi görünüyor.

    1996 yılında başlayan Mission Impossible serisinin son filmi Mission Impossible Yansımalar, 2018 yılında vizyona girmişti. Devam filmleri ise 2021 ve 2022 yılları içerisinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top