Hesabım
    Zachary Levi ve Cole Sprouse, Müzikal Komedi ‘Undercover’da Buluşuyor!

    Steve Pink yönetmenliğindeki filmin hazırlıkları başladı.

    Shazam!” filminin yıldız ismi Zachary Levi ve “Riverdale"de başarılı bir performans sergileyen Cole Sprouse, Lionsgate’in yapımcılığında, Steve Pink'in yöneteceği müzikal komedi filmi  "Undercover”da başrolleri paylaşacaklar.

    Levi, Sprouse liderliğindeki bir düğün grubuna katılan eski rockçı bir babayı canlandıracak. İşler, grubu aramaya başladığında değişir ve Levi’nin karakteri bu noktada ortaya çıkar. Projeyi Mandeville Films'ten Todd Lieberman ve David Hoberman üretecek. İkilinin diğer işleri arasında “Wonder”, “Beauty and the Beast” ve “Muppets” yer alıyor. Filmin yönetmeni Steve Pink’in yönettiği projeler arasında “Hot Tub Time Machine” filmi var. Ayrıca; “High Fidelity” ve “Grosse Pointe Blank” senaryolarını yazdı.

    “Undercover” senaryosu Amy Talkington, Jonathan Igla, Diablo Cody, Chris Hazzard ve Michael Fontana'nın revizyonlarıyla yazılmıştır. Jonathan Levine yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Alex Young, Mandeville Films adına baş yapımcı olarak yer alıyor.

    Levi, 2016 yılında sahnelenen “She Loves Me” adlı müzikalde Tony Ödülü'ne aday gösterildi. Disney animasyonlu müzikal “Tangled” da Mandy Moore ile birlikte seslendirme yaptı. Filmin Levi ve Moore tarafından gerçekleştirilen “I See the Light” adlı parçası, o yıl Oscar ve Altın Küre'de en iyi orijinal şarkı için aday gösterildi. Cole Sprouse ise kariyerini TV üzerinden inşa etti. Son olarak 2017-2020 yılları arasında Riverdale adlı dizide Jughead Jones karakterine hayat veren aktör, bu filmde müzik grubunun liderini oynayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top