Hesabım
    Macaulay Culkin, "Once Upon A Time In Hollywood"da Rol Alabilirdi

    Macaulay Culkin, Esquire'a konuştu.

    Robbie Fimmano

    "Evde Tek Başına"nın yıldız oyuncusu Macaulay Culkin, Esquire'a konuştu ve Once Upon A Time In Hollywood ile ilgili itirafta bulundu. Culkin'in söylediklerine göre, filmin oyuncu seçmelerine katılmış ve seçmeler tam anlamıyla korkunç geçmişti.

    Quentin Tarantino'nun dokuzuncu filmi olma özelliğine sahip olan "Once Upon A Time In Hollywood" Oscar Ödülleri'nin güçlü adaylarından biri olarak yerini aldı. Film sayesinde Brad Pitt, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu. Ayrıca En İyi Prodüksiyon Tasarımı Ödülü de filme verildi. Uzun süredir ortalıkta görünmeyen Macaulay Culkin ise filmle ilgili açıklama yaptı. Culkin, filmin oyuncu seçmelerine katıldığını belirtti. Hangi rol olduğunu açıklamayan oyuncu şu sözleri sarf etti: "Felaketti. Ben olsam beni işe almazdım. Oyuncu seçmelerinde hep çok kötüyümdür ve bu benim son sekiz yıl içerisindeki ilk seçmemdi. Her ne kadar yaşlı ve huysuz biri gibi oyunculuk yapsam da yeniden oyunculuğa dönmek oldukça eğlenceli."

    Macaulay Culkin son zamanlarda Changeland filmiyle izleyici karşısına çıktı. Bunun dışında şimdilerde gelecek bir projesi bulunmuyor. Culkin, 90'lı yıllarda ve 2000'li yılların başlarında, çocuk oyuncu olarak yıldız bir isimdi. Ancak bunun ardından uzun süre ortalıkta görünmemesi insanların ilgisini çekmişti. Culkin, onu görenlerin tepkisi hakkında şu sözleri sarf etti: "İnsanlar benim deli, garip, mahvolmuş, uyuşturucu almış olduğumu varsayıyor. Bir iki yıl öncesine kadar kendimi insanların önüne çıkarmadım. Yani bunu anlayabilirim. 'Gayet iyi durumda olduğum için beni görünce şaşırmış gibi davranmayın'." Tüm bunların yanı sıra Culkin, Michael Jackson ile bağlantısı olan çocuklardan biri olarak konuştu ve ilişkisi hakkında bilgi verdi. Oyuncu, ölmüş bir adamın ardından korkacağı bir şey kalmadığını belirtti ve Jackson'ın ona hiç kötü bir niyetle yaklaşmadığını ifade etti. Ayrıca Jackson'ın başkalarına da kötü bir şey yaptığını görmediğini söyledi.

    Culkin'in yıldızı olduğu Evde Tek Başına'nın, şimdilerde yeniden çekileceği gündemde. Disney+, öncelikle filme platformda yer verdi. Sonra filmi kaldırma kararı aldı ve yeniden çekileceği açıklandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top