Hesabım
    Takashi Miike İmzalı "İlk Aşk"tan Teaser Geldi!

    Japonya yapımı İlk Aşk'a ilk bakış!

    Ölüm Provası filmiyle tanıdığımız Takashi Miike'nin yönetmen koltuğuna oturduğu "İlk Aşk" filminden teaser paylaşıldı. Başka Sinema aracılığıyla izleyeceğimiz İlk Aşk'ın teaser'ında filme dair Tarantino-vari bir izlenim elde ediyoruz.

    Suç temalı romantik filmin hikayesi ise şöyle: İlk Aşk, aşık olduğu kıza yardım etmek için zorlu bir gece geçiren bir boksörün hikayesini konu ediyor. Leo, duygularını göstermekten kaçınan başarılı bir boksördür. Genç adam gönlünü, masum bir telekız olan Monica’ya kaptırır. Başaracağına inandığı bir dövüşten ağır darbe alması Leo’yu derinden etkiler. Bu sırada Monica farkında olmadan kendisini bir uyuşturucu kaçakçılığı planının içinde bulur. Monica’ya yardım etmek isteyen Leo, gece boyunca peşlerine düşen mafya, polis ve bir suikastçıdan kurtulmaya çalışır.

    Masataka KubotaNao OhmoriShôta SometaniSakurako Konishi gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Hatsukoi, dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yaptı. Toronto Film Festivali, Fantastic Fest, Busan Uluslararası Film Festivali, Londra Film Festivali, Warsaw Film Festivali gibi dünya çapında önemli yerlerde izleyici karşısına çıkan film, ülkemizde ilk kez Filmekimi'nde gösterildi. Japon mafyası yakuzanın dünyasına değinilen Hatsukoi'nin yönetmeni Takashi Miike, 1991 yılından itibaren 100'ün üzerinde film çekmesiyle tanınıyor. Yeni filmiyle noir bir atmosfer yaratan yönetmen, yaptığı çılgınca filmlerle akıllarda yer ediniyor.

    İlk Aşk, 13 Mart tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top