Hesabım
    Taika Waititi'nin Star Wars ve Akira Planları Neler?

    Oscarlı yönetmen Taika Waititi gelecek planlarından bahsetti.

    Rex

    92. Akademi Ödülleri'nde Jojo Rabbit ile Oscar'a layık görülen başarılı yönetmen Taika WaititiStar Wars ve Akira'nın geleceğinden bahsetti. Bir süredir devam eden Star Wars dedikodularına noktayı koyan son yılların en çok konuşulan isimlerinden biri olan yönetmen, Akira planlarını anlattı.

    Thor: Ragnarok, Boy, What We Do In The ShadowsHunt for The Wilderpeople ve Jojo Rabbit filmlerinin başarılı yönetmeni Taika Waititi'yi yoğun bir dönem bekliyor gibi görünüyor. Yönetmen, şimdiden geleceğin en popüler isimlerinden biri olarak Hollywood'daki yerini almış bulunuyor. Waititi'nin adı Star Wars filmleriyle sık sık anılıyor ve bu durum Star Wars hayranlarının umutlarının canlanmasına neden oluyordu. Waititi, bunun bir dedikodudan ibaret olduğunu şu sözlerle anlattı: "Keşke koyabileceğim daha iyi bir hikaye olsaydı. Star Wars filmiyle ilgili tartışmalar mı var? Tabii evet, 1996 yılında arkadaşlarımla Star Wars'un nasıl havalı olduğunu tartışmıştım. İnsanların benim özellikle Star Wars ekibiyle takıldığımı gördüklerini düşünüyorum ve bu konuda tartışmalar mevcut. Eğer dedikodular gerçek olsaydı çok sevinirdim. Mantıklı olduğu ve kariyer intiharı olmadığı sürece her türde film yapabilirim."

    Waititi ayrıca bir süredir rafa kaldırılmış olan live-action Akira uyarlaması hakkında konuştu. Thor: Love and Thunder ve Next Goal Wins ile meşgul olan yönetmen, Akira'nın geleceği hakkında şu sözleri sarf etti: "Beklemeye alındı. Tarihleri ileri bir zamana ertelemek zorundaydık ve bu da değiştirilemez durumda olan Thor'un tarihlerini alt üst etti. Yani Akira iki yıl daha rafa kaldırıldı. Thor sonrasına. İki yıl sonra yapabilir miyim bilmiyorum. İki gün sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Önünde sonunda yapılacağını düşünüyorum. Ama benim yapacağım konusunda emin değilim."

    Taika Waititi, Jojo Rabbit ile Oscar Ödülleri'nde En İyi Uyarlama Senaryo ödülünü kazanmasının ardından Thor: Love and Thunder'a dönüş yaptı. Senaryosunda yardımcı olması için Jennifer Kaytin Robinson ile anlaşma sağladı. Thor: Love and Thunder 29 Ekim'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top