Hesabım
    Bruce Willis, Bilim Kurgu Filmi "Cosmic Sin" Kadrosunda!

    Bruce Willis'in gelecek projesi belli oldu.

    Golden Globe ödüllü usta oyuncu Bruce Willis, bilim kurgu türündeki "Cosmic Sin"in başrolünde yer alacak. Film, European Film Market (Avrupa Film Pazarı) aracılığıyla şirketlere sunulacak ve alıcısını bekleyecek. Filmin teması, dünyayı işgal etmeye çalışan uzay olacak.

    Die Hard serisi, Pulp Fiction, Moonlighting, The Sixth Sense, Glass, Unbreakable gibi yapımların yıldız oyuncusu Bruce Willis'in gelecek projeleri arasına bir bilim kurgu filmi eklendi. Cosmic Sin adını alan yapım, bir grup savaşçı ve bilim insanını odağına alacak. Düşmancıl bir grup uzaylının gelmesi üzerine bu savaşçı ve bilim insanlarından oluşan topluluk, ırklarını kurtarmaya çalışacak. Bu uzaylıların hedefi insanların bedenlerini kullanabilmektir. Böylece insan ırkını yakından inceleyebileceklerdir.

    Henüz prodüksiyonuna başlanmayan Cosmic Sin'in yönetmen ve senaristliğine It Follows, November Man, Heist gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Corey Large ve Broil, Animals, True Detective gibi yapımlardan tanıdığımız Edward Drake imzasını atacak. Bruce Willis'i son olarak Glass, Between Two Ferns: The Movie, The Motherless Brooklyn gibi yapımlarda izlemiştik.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top