Hesabım
    Disney'in "Aladdin"ine Devam Filmi Geliyor!

    Aladdin'in devam filmi çekilecek.

    Guy Ritchie'nin imzasını attığı Disney uyarlaması "Aladdin" filmine devam halkasının geleceği resmi olarak duyuruldu. Disney bir süredir potansiyel devam hikayesi üzerine çalışmalar yürütüyordu. Şimdi ise uygun bir hikaye bulmuşlar gibi görünüyor.

    Disney'in sinemaseverler için çok az anlam ifade etse de, şirket için altın değerinde olan masal uyarlaması serilerinden Aladdin hakkında müjde verildi. Will SmithMena Massoud ve Naomi Scott'ın başrolünde yer aldığı Aladdin'e devam filmi çekilecek. Film, şu anda geliştirme aşamasında bulunuyor. Filmin senaryosunu yazmaları için Flight, Power Rangers, Real Steel, Dreamer: Inspired by a True Story gibi yapımlardan tanıdığımız John Gatins ve Straight Outta Compton, Blood Father, Sleepless gibi filmlerden tanıdığımız Oscar adaylığı bulunan Andrea Berloff ile anlaşma imzalandı.

    Aladdin 2 için henüz hiçbir oyuncuyla görüşme yapılmadı. Ancak senaryonun yazım aşamasının ardından tekliflerin yapılacağı düşünülüyor. Smith, Massoud ve Scott'ın filmde rol almama ihtimalleri düşük gibi görünüyor. Ayrıca geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamaya göre, Prens Anders spin-off'u çekilecek. Into The WoodsGame NightThe Big ShortBridge of SpiesVelvet BuzzsawManiac gibi yapımların başarılı ismi Billy Magnussen'in canlandırdığı Prens Anders'ın filmi hakkında bir süredir güncelleme yapılmıyor.

    Dünya çapında 1 milyar dolar gişe hasılatına ulaşan Aladdin hakkında Mena Massoud pek iyi şeyler söylememişti. Oyuncu, bu filmde rol almasının ardından hiçbir yerden ona oyunculuk teklifi gelmediğini belirtmişti. Disney, geçtiğimiz yıl uygulamaya geçirdiği planlarıyla Dumbo, Aladdin, The Lion KingMary PoppinsLady and The Tramp, Dora and The Lost City of Gold gibi yapımları hayata geçirmişti. Aynı zamanda MulanCruellaThe Little Mermaid, Peter Pan, Notre Dame'ın Kamburu gibi yapımlar da yolda bulunuyor. Şimdi ise bu uyarlamalara bir devam filmi olan Aladdin 2 eklenmiş oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top