Hesabım
    Korku Türündeki "The Lodge"dan Altyazılı Fragman!

    Sundance'in yıldız filmlerinden The Lodge, yakında vizyona giriyor.

    Severin Fiala ve Veronika Franz'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Sundance Film Festivali'nde beğeni toplayan korku filmi "The Lodge", "Mürit" adıyla ülkemizde vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmden ilk altyazılı fragman resmi olarak yayınlandı.

    Sundance'te dünya prömiyerini yapan ve dünya çapında Karlovy Vary, Londra, Stockholm, Torino Film Festivali gibi birçok festivali gezen The Lodge'un konusu ise şöyle: İkinci evliliğini yapmak üzere olan bir adam, çocukları ve gelecekte eşi ile birlikte kısa bir tatile çıkma kararı alır. Grace, çocukların ondan hoşlanması için elinden gelen her şeyi yapar. Ancak çocukların tek isteği Grace'i göndermek ve babalarından ayrılmasını sağlamaktır. Grace'in de problemli bir çocukluğu vardır. Zamanla, onun bir katliamdan sağ çıkan tek kişi olduğunu öğrenirler. Üstüne üstlük bir bu katliam bir tarikatın sorumluluğundadır. İntihar tarikatından kaçarak kurtulan tek kişi olmanın travmasıyla boğuşan Grace ve çocukları daha da ürkütücü olaylar bekliyordur.

    The Girlfriend Experience ile Golden Globe ödülü için adaylık alan ve Mad Max, American HoneyIt Comes At NightUnder The Silver Lake gibi yapımlardan tanıdığımız Riley KeoughCluelessAmerican WomanThe Killing of A Sacred Deer gibi filmlerde karşımıza çıkan bir dönemin yıldız isimlerinden Alicia SilverstoneHobbit filmlerinde Thorin karakterine hayat veren yıldız oyuncu Richard Armitage'ın başrolünde yer aldığı korku gerilim türündeki The Logde'dan fragman yayınlandı. Filmde başrol oyunculara Jaeden MartellLia McHugh gibi isimler eşlik ediyor. The Lodge'un yönetmen koltuğunda ise korku türünde önemli bir başarıya imza atan Goodnight Mommy filmiyle tanınan ikili Severin Fiala ve Veronika Franz yer alıyor.

    The Lodge filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 13 Mart tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top