Hesabım
    Zoe Saldana, Casey Affleck'in Yapımcı Olduğu 'Fencer'da Rol Alacak

    Jasmine McGlade, filmin yönetmen koltuğunda..

    Getty Images

    Zoe Saldana, Oscar ödülü sahibi Casey Affleck'in yapımcılığını üstleneceği, Jasmine McGlade'in kendi senaryosundan yöneteceği spor draması “Fencer”da başrolü oynayacak. Film, HanWay Films, UTA Independent Film Group ve ABD satışını denetleyen CAA Media Finance ile gelecek hafta Europen Film Market'te görücüye çıkacak.

    “Fencer”, adından da anlaşılacağı üzere, McGlade’in ulusal bir şampiyon eskrimci olarak deneyimlerinden esinlenerek yaratıldı. Sporcu, okul takımını eskrimdeki ilk NCAA şampiyonasına yönlendirerek Harvard Üniversitesi'nde giriş bileti kazandı. “Avengers: Endgame”de rol alan Saldana, ABD Olimpiyat takımında bir yer edinmek için yarışırken, kişisel düşmanlarına ve çocukluk rakiplerine karşı iddialı bir mücadele verecek olan kadın atleti oynamak için anlaşma imzaladı. 

    Affleck ve Whitaker Lader filmin ypımcıları olacak. Affleck ve Lader daha önce “Light of My Life” ve Mona Fastvold’un “The World to Come” filmlerinde de bir araya gelmişti. Imagine Entertainment yapımcı şirket olarak projede yer alacak. Yönetmen McGalde, “Yazar ve film yapımcısı olarak kusurlu ve dolayısıyla gerçek olan - özellikle de kadınlar hakkında - karakter odaklı hikayeler anlatmayı seviyorum. En kötü düşmanlara karşı bile inanılmaz derecede dayanıklı karakterler. 'Fencer' bir azim ve fedakarlık hikayesidir. Aynı zamanda, kişinin sadece değer ve güven duygusu elde etmesinin, sadece başarı ile orantılı olmadığını da vurgulayacak bir senaryoya sahibiz." dedi.

    Zoe Saldana, şu sıralarda aynı anda çekilen Avatar 2 ve Avatar 3'ün çekimleriyle meşgul. Fencer sonrasında ise Guardians of the Galaxy Vol 3 ve Avatar'ın 4 ile 5. filmlerinin projelerine yoğunlaşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top