Hesabım
    Billie Eilish'in "No Time To Die" Parçası Yayında!

    Billie Eilish'in hazırladığı Bond parçası sonunda dinleyicilerinin karşısında.

    Grammy ödüllü genç müzisyen Billie Eilish'in, Daniel Craig başrollü son James Bond filmi "No Time To Die" için hazırladığı şarkı resmi olarak paylaşıldı. Yaklaşık olarak bir ay içerisinde, kardeşi Finneas O'Connell ile birlikte hazırladığı şarkı, filmle aynı ismi taşıyor. Şarkı için şimdilik herhangi bir klip yapılmadığı görülüyor.

    Henüz 18 yaşında olan popüler müzisyen Billie Eilish, müzisyen kardeşi Finneas O'Connell ile birlikte James Bond için bir parça hazırladı. Her Bond filminde farklı bir yıldız müzisyenin imzası olduğu biliniyor. Bu isimler arasında Madonna'dan Adele'e, Jack White'tan Chris Cornell'a çağının önemli isimleri bulunuyordu. Bu kez ise popülerlik konusunda çığır açan Billie Eilish, Bond'un seçilen müzisyeni oldu.

    Grammy ödüllü yıldız müzisyen Billie Eilish, aynı zamanda Oscar törenine de damgasını vurmuştu. The Beatles'ın Yesterday parçasını, yıl içerisinde hayatını kaybeden isimlerin anıldığı sırada seslendirerek akıllara kazındı. No Time To Die için hazırladığı parçanın, Oscara töreninde performe edilebileceği düşünülüyordu. Ancak tahminler boşa çıkmıştı.

    No Time To Die'ın tema müzikleri, Hans Zimmer'ın ellerinden olacak. No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer. 

    No Time To Die'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Nisan tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top