Hesabım
    Dev Patel'li "The Green Knight"tan Fragman Geldi!

    Fantastik yapım The Green Knight'ın fragmanı yayında!

    Yıldız kadrolu olan Ortaçağ temalı "The Green Knight"tan resmi olarak fragman paylaşıldı. A24 bünyesindeki Dev PatelAlicia Vikander ve Joel Edgerton başrollü "The Green Knight"ın fragmanında yaratıkların olduğu fantastik bir dünyaya adım attığımızı görüyoruz

    The Green Knight'ın hikayesi ise şöyle: Film, Yeşil Şövalye ile yüzleşmek için zorlu bir savaşa girişen Karl Arthur’un yeğeni Sir Gawain’in hikayesini konu ediniyor. Krallığa olan bağını kanıtlamak için kendisine meydan okuyan düşmanı Yeşil Şövalye'ye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Sir Gawain, destansı bir yolculuğa çıkar. Son olarak Robert Redford'ın emeklilik filmi olan Old Man and The Gun filmiyle karşımıza çıkan David Lowery, bu kez en iyi indie filmlerde görev üstlenen A24'ün bünyesinde Ortaçağ'da geçen bir fantastik filme imza atıyor. Yönetmeni daha önce de A Ghost Story, Pete's DragonAin't Them Bodies Saints gibi yapımlarla tanıyorduk.

    İzleyicilerini 14. yüzyıla götürecek olan The Green Knight'ın hikayesi, yıllardır edebiyat dünyasının çalışma konularından biri olarak yerini alıyordu. Şimdi ise hikaye, epik bir film olarak karşımıza çıkıyor. Birçok düşman ve yaratıklarla mücadele edecek olan Sir Gawain rolünde Slumdog Millionaire, Lion, Chappie gibi yapımlardan tanıdığımız Oscar adayı Dev Patel'i izleyeceğiz. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Ex Machina, The Danish Girl, Tom Raider gibi yapımların yıldız oyuncusu Alicia Vikander; The Gift, The Great Gatsby, Loving, Boy Erased, It Comes At Night ve The King yapımlarının başarılı oyuncusu Joel Edgerton; Sean HarrisBarry Keoghan gibi isimler bulunuyor.

    Guillermo Del Toro'nun filmlerine benzeyebileceği söylenen The Green Knight, 2020'nin son aylarında izleyicileriyle buluşacak. Bu durumda ödül sezonuna da yaklaşacağı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top