Hesabım
    Paul Feig'den "Dark Army" Hakkında Açıklama!

    Universal'ın Dark Universe'üne dahil olacak Dark Army ne durumda?

    Son olarak Last Christmas ile karşımıza çıkan yönetmen Paul Feig, üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü yeni film projesi Dark Army ile ilgil Collider'a konuştu. Feig, film hakkındaki yeni gelişmeleri sinemaseverlerle paylaştı. Universal Pictures bünyesinde geliştirilen Dark Army, stüdyonun Dark Universe filmleri arasındaki yerini alacak.

    Freaks and GeeksThe OfficeThe HeatSpy, kadın başrollü GhostbustersArrested DevelopmentA Simple Favor, Other Space gibi yapımlarda imzası bulunan Paul Feig, Dark Army filmiyle ilgili konuştu ve gelişmeleri şu sözlerle anlattı: "Bir taslak hazırladım ve stüdyonun düşüncelerini aldım. Şimdi ise yeniden yazma sürecinin ortasındayım. Umuyorum ki bu benim gelecek filmim olacak. Olmasa bile, gelecek filmimden bir sonraki filmim olacak. Film için heyecanlıyım. Yalnızca doğru şekilde yapmak istiyorum. Çocukluğum boyunca severek izlediğim eski canavar filmleriyle aynı hissi vermesini istiyorum. Bir korku filmi yapmaya, canavar filmi yapmak kadar ilgi duymuyorum. Ama Hollywood'un şu günlerinde asla ne olacağını bilemezsiniz. Yarattığım karakterler ve eski filmlerden getirdiğim karakterlerden bazıları için heyecanlıyım."

    Universal'ın Dark Universe'ünün Tom Cruise'lu Mummy filmiyle popüler hale gelmesi bekleniyordu. O dönemde Universal başka canavar filmlerini hayata geçirerek evreni genişletmeye çalıştı. Ancak Mummy'nin başarısız olması, evrenin ilgi görememesine neden oldu. Şimdilerde ise bu evrene The Invisible Man ekleniyor. Klasik Görünmez Adam'ın hikayesini modernleştiren Universal'ın başarıya ulaşıp ulaşmayacağı ilerleyen dönemlerde belli olacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top