Hesabım
    Olivia Wilde, Kerri Strug Biyografisi "Perfect"i Yönetecek

    Olivia Wilde'ın projelerine bir yenisi eklendi.

    Chris Delmas/AFP

    Booksmart filmiyle yönetmenliğe adım atan ve fazlasıyla başarı yakalayan güzel oyuncu Olivia Wilde'ın gelecek yönetmenlik projeleri arasına bir yenisi eklendi. Berlin Film Festivali'nin film marketinde hakları satılmak üzere beklemeye geçecek olan "Perfect", jimnastikçi Kerri Strug'ın yaşamını konu edinen biyografik bir film olacak.

    Riverstone Pictures ve Pulse Films tarafından yapımcılığı üstlenilecek olan biyografik film Perfect'in yönetmen koltuğuna Olivia Wilde'ın geçeceği resmi olarak açıklandı. Olivia Wilde, Sundance Film Festivali ve SXSW gibi festivallerde gösterimini yapan, Independent Spirit Film Festivali'nde En İyi İlk Film ödülünün sahibi olan Golden Globe ve BAFTA adayı Booksmart'ın yönetmenliğini üstlenmişti. Wilde'ın yönetmenliğini yapacağı yeni filmin adı "Perfect" olacak. Film, 1996 Yaz Olimpiyatları'nda jimnastikçi Kerri Strug'ın olağandışı bir şekilde Ruslara karşı galibiyet kazanma hikayesi filmin konusu olacak. Amerika'nın Rusya'yı geçmesine yalnızca yarım puan kalmıştı. Strug ise sergilediği jimnastik performansıyla hem altın madalyanın sahibi olmuş, hem de korkunç bir şekilde bacağını kırmıştı. Söylenenlere göre Amerika, Kerri Strug'dan önce bu kategoride hiç ödül sahibi olmamıştı. Perfect, Kerri Strug ve John P. Lopez'in birlikte kaleme aldığı "Landing on my Feet, a Diary of Dreams" isimli kitaptan beyaz perdeye aktarılacak.

    Wilde, yakın zamanlarda başka bir filmin yönetmen koltuğuna daha oturtulmuştu. 1950'li yıllarda bir ev kadınının feminist uyanışı üzerine yaşadıklarından rahatsız olmasını konu edinecek olan Don't Worry Darling, Wilde'a emanet edilmişti. Olivia Wilde'ın oyunculuk kariyeri de devam ediyor. Oyuncu son olarak Clint Eastwood imzalı Richard Jewell'da rol almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top