Hesabım
    Matrix 4 Setinden Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'lu Yeni Video!

    Neo ve Trinity yeniden bir arada..

    Matrix 4'ün San Francisco setinden gelen video, Carrie-Anne Moss ve Keanu Reeves'i 17 yıl sonra ilk kez Trinity ve Neo olarak bir araya getiriyor. Filmin konusu ile ilgili detaylar hala bilinmiyor ama Morpheus'un karakterinin daha genç bir versiyonunu göreceğimiz neredeyse kesin. 

    Lana Wachowski'nin, Aleksandar Hemon ve David Mitchel ile birlikte yazdığı senaryoya dayanarak yönettiği filmde Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Toby Onwumere, Eréndira IbarraNeil Patrick Harris ve Jessica Henwick de rol alacak. En son Matrix: Reloaded'da görülen Jada Pinkett, Moss ve Reeves ile birlikte seriye geri dönüyor. Bununla birlikte, orijinal oyunculardan Hugo Weaving ve Laurence Fishburne yeni filmde yer almayacak ve karakterleri hakkında senaryoda neler var bunu şimdilik öğrenemeyeceğiz. 

    Reeves ve Moss, Matrix 4'ün çekildiği San Francisco sokaklarında yeniden bir araya geliyor. Vedoveto37 adlı bir Twitter kullanıcısı, Neo ve Trinity'nin bir motosiklet üzerinde yolculuk halinde oldukları bir çekimin videosunu yayınladı. Kısa klip, Trinity'nin motosikletinin arkasına binmiş uzun saçlı ve sakallı bir Neo'yu gösteriyor. Kamera ekibinin sürüş sahnelerini daha kolay filme almasını sağlayan bir platform da videoda göze çarpıyor. Görüntüler, Trinity'nin Neo'ya bir akıl hocası olarak katkı verdiğini ve Morpheus'un yerini aldığını öne süren teorileri destekler gibi görünüyor. Bir başka önemli detay da Trinity'nin eskisi gibi siyah deri görünümünde bir kıyafet giymesi ama Neo'nun, John Wick'e daha çok benzeyen bir görünümüde yer alması. 

    Matrix 4'ün açıklanan gösterim tarihi 21 Mayıs 2021, aynı zamanda John Wick 4 için de aynı tarih planlanmıştı. Aynı gün iki Keanu Reeves filmiyle bir Reeves günü mü yapacağız? Yoksa beklendiği gibi şirketlerden biri tarihi revize mi edecek? Yakında öğreneceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top