Hesabım
    Bayi Toplantısı Bu Cuma Sinemalarda!

    Komedi filmi "Bayi Toplantısı" bu hafta vizyona giriyor..

    Yönetmenliğini Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2 ve Küçük Esnaf'tan tanıdığımız Bedran Güzel'in yaptığı, senaryosu İbrahim Büyükak'a ait olan Bayi Toplantısı, bu Cuma sinemalardaki yerini alacak. 2020'nin iddialı komedilerinden biri olan Bayi Toplantısı, ilk kez bir bayi toplantısına giden üç kafadarın hikayesini anlatıyor. 

    Anadolu'da beyaz eşya sektöründe çalışan üç esnaf, bir bayi toplantısına katılmak üzere İstanbul'a gelir. Üç gün sürecek olan bu etkinliğe İlk kez katılacak Namık, Adem ve Sadık bir anda kendilerini bir soygunun içinde bulurlar. Bayilerini kurtarmak için bir savaşa giren üç kafadarın yolu elbette mafya ile kesişecek ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

    Filmin oyuncu kadrosunda daha önce de Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2 filmlerinin senaryosuna imza atmış olan İbrahim Büyükak, Ahlat Ağacı filmiyle büyük bir çıkış yakalayan Doğu Demirkol, Martı, Düğüm Salonu, Saf, Cici Babam gibi yapımların başarılı oyuncusu Onur Buldu, Kolonya Cumhuriyeti, Fırıncının Karısı, Tatlım Tatlım gibi yapımlarda yüzleri güldüren Büşra PekinSafa SarıMüfit KayacanHakan SalınmışGamze KaradumanDeniz Hamzaoğlu gibi isimler bulunuyor.

    Bayi Toplantısı, 21 Şubat Cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top