Hesabım
    "James Bond: No Time to Die"ın Çin Prömiyeri Corona Virüs Nedeniyle İptal Edildi

    Nisan ayında yapılması beklenen prömiyere iptal kararı çıktı.

    Yaklaşan James Bond filmi No Time To Die'ın Çin galası, devam eden corona virüs salgını nedeniyle iptal edildi. Daha önce "Bond 25" olarak bilinen No Time To Die, Daniel Craig'in karakteri son oynadığı film olacak.

    Rolü kimin üstlenebileceğine dair spekülasyonlar geçen yıl çok fazla oldu. Yeni filmde, Captain Marvel'den Lashana Lynch'e 00 numarası verilecek. Ancak, tamamen farklı bir karakter oynadığı için Bond'u devralmayacak. No Time to Die, nisan ayındaki çıkış tarihine yaklaştıkça heyecanı artıracak etkinlikler yapmaya devam ediyor. Bu ayın başında, Super Bowl sırasında yeni bir TV spotu yayınlandı ve Craig ve Lynch'in karakterlerinin birlikte çalıştığını gösterdi. Etkileyici bir şekilde, No Time To Die fragmanı oyun sırasında yayınlanan en pahalı fragmandı. Film, ayrıca bu hafta şarkıcı Billie Eilish'in Bond 25 için tema şarkısını çıkardığını da manşetlere taşıdı. Geçmiş filmlerde Adele, Madonna ve Sam Smith gibi sanatçılar aynı onura sahip olmuştu.

    No Time to Die'ın prömiyer iptali, filmin Pekin'deki galası ve Çin'deki basın turunu içeriyor. Filmin kadrosundan hiç kimse Çin'de corona virüs karantinası varken ve salgının evrimini çevreleyen belirsizlikler devam ederken film tanıtımı için ülkeye gitmeyecek. Corona virüs, olumsuz anlamda Çin'in eğlence endüstrisi üzerinde büyük bir etki yarattı. Çin sinemaları kapandı ve birçok gişe rekorları kıran filmin gösterimi ertelendi. Ülkedeki tema parkları da büyük zarar gördü ve Şanghay'daki Disneyland kapatıldı.

    Corona virüsün belki de beklenmedik bir yan etkisi, hastalıkla ilgili oyunlara ve filmlere olan ilginin artmasıdır. 2011 filmi Contagion, filmin küresel bir salgına odaklanması sayesinde son dönem izlenme sayılarında bir artış gördü. Mobil oyun Plague Inc. de normalden daha fazla satış gerçekleştirdi ve oyunun geliştiricisi bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Plague Inc.'in "bilimsel bir model" olmadığı konusunda uyarılarda bulundu.

    James Bond taraftarları muhtemelen No Time to Die hakkındaki bu haberi duymaktan hayal kırıklığına uğramış olsalar da, filmi izleme konusunda umutlular. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top