Hesabım
    39. İstanbul Film Festivali'nin Afişi Hazır!

    Festival 10-21 Nisan tarihlerinde yapılacak..

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali, bu yıl 39. kez sinemaseverlerle buluşacak. Festivalin gelenekselleşen afişleri, farklı sanat dallarından önemli isimlerin imzalarıyla hazırlanıyor. Festivalin bu yılki afişine imza atan isim ise çizgi roman yazarı olarak başladığı kariyerine, senaristlik ve film yönetmenliğini de ekleyen Cem Özüduru.

    39. İstanbul Film Festivali bu yıl, ölümünün 40. yıldönümünde dâhi yönetmen Alfred Hitchcock’a özel bir retrospektif bölüm ayırıyor. Cem Özüduru da, İstanbul Film Festivali için sinemanın heyecanlandırıcı etkisinden ilham alarak tasarladığı afişini, Hitchcock sever kuşlarla bezemiş. (Birds)

    39. İstanbul Film Festivali programı şekillenmeye devam ediyor. Bu hafta açılışını yapacak Berlin Film Festivali’nde ilk kez izleyici karşısına çıkan birçok film Türkiye prömiyerini 39. İstanbul Film Festivali’nde yapacak. Festival programının tamamı 17 Mart Salı günü yapılacak basın toplantısında açıklanacak.

     Sinemaseverler İstanbul Film Festivali biletlerini 28 Mart Cumartesi günü 10.30’dan itibaren Biletix satış kanalları ile Atlas ve Rexx sinemalarında açılacak gişelerden satın alabilirler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top