Hesabım
    Bruce Willis ve Megan Fox, Suç Filminde Buluşuyor!

    Midnight In The Switchgrass adlı proje Randall Emmett’ın ilk yönetmenlik denemesi olacak.

    Megan Fox ve Bruce Willis, Highly Film Group'un gelecek EFM'de görücüye çıkaracağı, Randall Emmett’in ilk yönetmenlik denemesi olan Midnight In The Switchgrass'da Emile Hirsch'e katılıyor. 2004'te geçen film, bir FBI ajanı (Fox) ve bir dizi faili meçhul cinayet vakasını soruşturmak için görevlendirilen Florida eyaleti subayının (Hirsch) hikayesini izleyecek. Bruce Willis ise Fox’un FBI ajanı partnerini oynayacak.

    Emmett / Furla Films, ortağı George Furla ile 10 dalda Oscar adaylığı bulunan The Irishman dahil 100'den fazla film ürettikten sonra Emmett, 9 Mart'ta Porto Riko'da ilk yönetmenlik denemesi için çekimlere başladı. 15 milyon dolarlık bütçeli gerilim filmi EFO Films tarafından finanse ediliyor. Furla ve EFF’den Tim Sullivan ve Alex EckertLuillo Ruiz ile birlikte prodüksiyon yapıyorlar. Sorumlu yapımcı Alan Horsnail tarafından yazılan senaryoyu şirkete getiren isim ise yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek olan Lydia Hull.

    EFO için yazılan gelecek projeler arasında Bruce Willis ile Survive The Night, Mel Gibson ve Hirsch ile Force of Nature ve Al Pacino ile Axis Sally yer alıyor. Transformers ve Teenage Mutant Ninja Turtles oyuncusu Fox ise, post prodüksiyonda Big Gold Brick, Rogue ve Think Like A Dog filmlerine sahip. 

    Filmin, bu yılının yaz aylarında gösterime girmesi planlanıyor. Bahsettiğimiz fimlere bakacak olursak, önümüzdeki birkaç yıl EFO Şirketi için çıkış yılları olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top