Hesabım
    Yahya Abdul Mateen II, "Matrix 4" Hakkında Konuştu

    Yahya Abdul Mateen II, merakla beklenen devam filmiyle ilgili konuştu.

    Micaiah Carter / GQ Middle East

    Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un bir kez daha Neo ve Trinity olarak rol alacağı "Matrix 4"ün kadrosunda bulunan Yahya Abdul Mateen II, film hakkında Empire Magazine'in yeni sayısı için konuştu. Filmde hangi rolle karşımıza çıkacağı bilmediğimiz oyuncu, merakla beklenen filme olan beklentileri artırdı.

    Son bir haftada yayınlanan iki set videosuyla San Francisco sokaklarında bir koşturmacaya adım attıran Matrix 4 hakkında konuşan isim Yahya Abdul Mateen II oldu. İlk Matrix 4 haberleri çıkmaya başladığında Aquaman, Us, Watchmen gibi yapımlardan tanıdığımız Yahya Abdul Mateen II'nun filmin esas başrolü olacağı belirtilmişti. Ancak bunun ardından Neo'nun yerine asıl olarak Jessica Henwick'in geçeceği açıklanmıştı. Yahya Abdul Mateen II, Empire Magazine'e film hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Bu Matrix dostum! Eğer birilerini tekmelemek, mermileri atlatmak, havalı şeyler yapmak yerine ben tekmelenseydim utanç verici olurdu. Orijinal filmleri çok kez izledim. Bir aktör olabilirim ve ayrıca bir adım geri gidip yaptığım şeylerin sadece bir hayranı da olabilirim."

    Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna son olarak ödüllü ve magazin dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan oyuncu Priyanka Chopra eklenmişti. Filmde yer alacak diğer isimler arasında Keanu Reeves, Carrie Anne Moss ve Jada Pinkett Smith'in yanı sıra  Jonathan Groff, Jessica Henwick, Yahya Abdul Mateen IINeil Patrick Harris ve Toby Onwumere bulunuyor. Filmde genç Morbius'a da yer verilmesi bekleniyor. Teorilere göre Neo ve Trinity yeniden başlatılan Matrix'le mücadele ediyor olabilir ya da eski bir simülasyon üzerinde bir şeyler deneyecek olabilirler. Ancak Matrix 4'ün konusu resmi olarak açıklanmadı.

    Lana Wachowski'nin yönetmenliğini üstlendiği Matrix 4 ve John Wick 4, aynı gün içerisinde vizyona girecek. Bu tarih ise 21 Mayıs 2021 olacak seçildi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top