Hesabım
    Tom Holland, Neden Instagram'ı Bıraktı?

    Tom Holland'dan açıklama geldi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Tom Holland, ilginç bir açıklamaya imza attı. Spider-Man'i canlandırarak bir yıldız haline kariyeri parlak oyuncu Holland, sosyal medya ile arasına mesafe koyduğunu açıkladı ve bunun nedeninden bahsetti.

    Sony bünyesindeki Marvel kahramanı olarak Spider-Man: Homecoming ve Spider-Man: Far From Home isimli iki filmin yıldızı olan Tom Holland, bir süredir sosyal medyanın en çok ses getiren isimlerinden biri olarak yerini alıyordu. Ancak Holland, Instagram hesabını kapatma kararı aldı. E! News'a yaptığı açıklamada bu konuyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Şu anda Instagram'ım yok. Bundan uzaklaşmam ve ara vermem gerekiyordu. Hayatımı ele geçiyordu ve ben buna takıntılı hale gelmiştim. 'Ne kadar beğeni aldım? İnsanlar fotoğrafıma ne dedi? Şunu kim yapıyor? Bunu kim yapıyor?' Gerçek hayatımdan daha fazla Instagram hayatına odaklandığımı fark ettim. Şimdi ise bir adım geri çekiliyorum ve Tom'a, Tom'un geleceğinin nasıl olacağına odaklanıyorum. Kendimden üçüncü tekil şahıs olarak bahsediyorum, kulağa pislikmişim gibi geliyor. Ama ne demek istediğimi biliyorsun. Yalnızca kendim üzerinde çalışıyorum ve bununla ilgili harika hissediyorum." Holland'ın Instagram hesabı olmayabilir, ancak Twitter üzerinden sosyal medyayı kullanmaya devam ediyor gibi görünüyor.

    Tom Holland'ın gelecek projeleri arasında video oyunundan uyarlanacak olan Uncharted bulunuyor. Ancak filmin onlarca kez yönetmenini kaybetmesi, artık filmin gerçekleştirilemeyecek olmasını düşündürmeye başlamıştı. Henüz proje iptal olmadı ve Holland'ın söylediklerine göre Uncharted oyununu oynayanlar, filmde nelerin gerçekleşebileceğini tahmin edemeyeceklerini biliyorlar. Oyuncu, Uncharted'ın yanı sıra The Devil All The Time, CherryChaos Walking gibi yapımlarla karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top