Hesabım
    Yıldız Kadrolu "The Secret Garden"dan Yeni Fragman!

    The Secret Garden'dan yeni fragman geldi.

    Frances Hodgson Burnett'in yazarı olduğu romandan uyarlanan "The Secret Garden"dan yeni bir fragman paylaşıldı. Harry Potter serisi ve Paddington filmlerinin yapımcıları Rosie Alison ve David Heyman'ın imzasını taşıyan "The Secret Garden"ın fragmanında Mary Lennox'un keşfettiği gizli dünyanın kapılarını aralıyoruz.

    Okuyan herkesin hayal dünyasını geliştiren klasikleşmiş romandan uyarlanan The Secret Garden'ın konusu ise şöyle: İngiltere’de geçen “The Secret Garden”, Hindistan’da kendisini istemeyen varlıklı bir İngiliz aileye doğan, Mary Lennox adında 10 yaşındaki bir kıza odaklanıyor. Lennox ebeveynleri öldüğünde amcası Archibald Craven (Colin Firth) ile birlikte yaşaması için İngiltere, Yorkshire'a yollanır. Orada hastalıklı kuzeni Colin ve iki çocukla tanışır. Çocuklar, Misselthwaite Malikanesi civarında mucizevi bir saklı bahçe bulmuşlardır. İki travma yaşamış çocuk olan Colin ve Mary bir yandan birbirlerini iyileştirirken diğer yandan da Mary'nin ailesinin sırlarını keşfedeceklerdir.

    he Secret Garden'da Mary karakterine The Little Stranger, Patrick Melrose, Genius gibi yapımların 14 yaşındaki oyuncusu Dixie Egerickx hayat veriyor. Colin'i ise Egerickx'in Genius'taki rol arkadaşı Edan Hayhurst canlandırıyor. The Secret Garden'ın oyuncu kadrosunda Bridget Jones serisi, A Single Man, The King's Speech, Kingsman serisi gibi yapımların başarılı oyuncusu Colin Firth; Mamma Mia!, Harry Potter serisi, Brooklyn, Billy Elliot, Paddington serisi gibi yapımların usta ismi Julie WaltersMaeve DermodyJemma Powell, Amir Wilson gibi isimler yer alıyor. The Secret Garden'ın yönetmenliğini Utopia, National Treasure, Vanity Fair gibi yapımlara imza atan ve televizyonda yaptığı işlerle akıllara kazınan Marc Munden üstlenirken, senaryo Harry Potter serisinin tiyatro oyunu The Cursed Child'ın yazarı Jack Thorne'a ait. Film, Frances Hodgson Burnett'ın kitabından uyarlandı.

    The Secret Garden, yurt dışındaki izleyicileriyle Nisan ayı içerisinde buluşacakken, ülkemizde 17 Temmuz tarihinde vizyona girmiş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top