Hesabım
    Jim Carrey'li "The Mask" Korku Filmi Oldu!

    The Mask'e yeniden el atıldı!

    Jim Carrey'nin başrolünde yer aldığı 1994 yapımı "The Mask" filmi yeniden gündeme gelmiş bulunuyor. Filmin fragmanı Stryder isimli Youtube kanalı tarafından yeniden kurgulandı ve The Mask, bir korku filmi haline getirildi. Orijinalinde fantastik bir komedi filmi olan The Mask'in korku türüne de yakıştığını söyleyebiliriz!

    Geçtiğimiz haftalarda usta oyuncu ve komedyen Jim Carrey'ye The Mask filminin devamında rol almak isteyip istemediği sorulmuş ve oyuncudan yönetmene bağlı olarak teklifi kabul edebileceğine dair bir cevap gelmişti. Şimdi ise The Mask yeniden gündeme düştü. Bu kez ise filmin fragmanı, bir Youtube kanalı tarafından korku filmine dönüştürüldü. Fragmanda Marvel'ın sevilen kahramanı Loki de alakasız bir şekilde yer alıyordu. Ayrıca Jim Carrey'nin farklı filmlerinden kesilen sahnelere yer verildi.

    Dark Horse Comics bünyesindeki The Mask çizgi roman uyarlamasının konusu şöyleydi: Stanley Ipkiss (Jim Carrey), iyi yürekli bir banka memurudur. Bir gün bulduğu antika bir maskeyi takar ve inanılmaz güçlere sahip bir yaratığa dönüşür. Halk arasında Maske diye tanınan kahramanımız, yanlışlıkla Dorian Tyrel (Peter Greene) adlı bir mafya liderinin hedefi haline gelir. Maske karakterini Jim Carrey'nin yanı sıra 2005 yılında "Son of The Mask" filmi altında Jamie Kennedy üstlenmişti; ancak film son derece başarısız olmuştu. Orijinal The Mask film, En İyi Görsel Efekt kategorisinde Oscar ödülüne aday gösterilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top