Hesabım
    Cary Fukunaga, "No Time To Die"da Ana De Armas İçin Karakter Yaratmış

    Ana De Armas, Vanity Fair'e konuştu.

    Cass Bird / Vanity Fair

    Daniel Craig'li son James Bond filmi "No Time To Die"da Paloma karakterine hayat veren Ana De Armas, filmle ilgili konuştu. Güzel oyuncunun Vanity Fair'e söylediklerine göre yönetmen Cary Fukunaga, Paloma karakterini Armas için özel olarak yaratmıştı.

    Son olarak Knives Out'ta izlediğimiz ve önümüzdeki yılların en parlak oyuncuları arasında yer alacağı öngörülen Ana De Armas, merakla beklenen 25. Bond filmi No Time To Die'da yer alıyor. Maniac, True DetectiveBeasts of No Nation gibi yapımlardan tanıdığımız yönetmen Cary Fukunaga'nın, Paloma karakterini Ana De Armas'a özel olarak yazdığı ortaya çıktı. Oyuncu, Vanity Fair'in kapak konuğu oldu ve özel bir röportaj verdi. Bu röportajında konuyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Tabii ki havalara uçtum ve çok heyecanlandım. Ama yaptığım tüm işleri tehlikeye atmayacağından, her şeyi mahvetmeyeceğinden emin olmalıydım. Bond kadınları bana göre her zaman benzersiz olmuştur. Ayrıca Phoebe'nin izlerinin olduğunu söyleyebilirsiniz. Onun mizah anlayışı ve keskinliği filmde var. Karakterim gerçek bir kadın olduğunu hissediyor. Biliyorsunuz ki bizler gelişebilir, büyüyebilir ve gerçeklikle birleşebiliriz. Ama Bond bir hayal ürünü. Sonunda onları yaşadıkları yerden çıkaramazsınız."

    No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    Billie Eilish'in imzasını attığı şarkı ile gündemde kendine yer bulan No Time To Die'ın oyuncu kadrosunda Daniel Craig'in yanı sıra önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek'in ise karşımıza kötü bir karakter olarak çıkacağı biliniyor. Yönetmen koltuğunda True Detective ve Beasts of No Nation gibi etkileyici yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga'nın yer aldığı 25. Bond filmi "No Time to Die"ın kadrosunda ayrıca; Lashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De Armas, Billy MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    No Time To Die, 3 Nisan'da sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top