Hesabım
    Ben Affleck, Batman'i Bırakmasıyla İlgili Yeniden Konuştu

    Yıldız oyuncu Ben Affleck, bir kez daha Batman açıklaması yaptı.

    DC bünyesindeki Batman V. Superman ve Justice League filmlerinin yıldız oyuncusu Ben Affleck, Batman'i bırakmasıyla ilgili bir kez daha açıklama yaptı. New York Times'a konuşan Affleck, yıkılan evliliği ve kişisel yaşamının kariyerine olan etkilerinden bahsetti.

    Argo ve Good Will Hunting filmleriyle Oscar ödülünün sahibi olan Ben Affleck, Robert Pattinson'dan önce DC ve Warner Bros'un seçtiği Batman olarak karşımıza çıkmıştı. Ancak solo Batman filminin çekim planları yapılmaya başlandığında oyuncu projeden ayrıldığı açıkladı. Affleck, hem bir senaryo yazıyordu, hem de başrolü üstlenecekti. Bunun nedenini geçtiğimiz yıl içerisinde şu sözlerle açıklamıştı: "Batman'in yeni versiyonunu yönetmen için çok iyi bir senaryo üzerinde çalışmıştım. Ama bu versiyonu bitirmeyi başaramadım. Bu işi başkasına devretmenin zamanı gelmişti. Bu konuda gerçekten iyi insanlar vardı." Şimdi ise Affleck, New York Times'a itirafta bulundu ve aslında kötü giden kişisel yaşamının kariyerini etkilediğini anlattı.

    The Way Back, Deep Water, The Last Duel, Ghost Army gibi filmlerle dopdolu bir programa sahip olan oyuncu, Batman'i bırakmasıyla ilgili New York Times'a şu sözleri sarf etti: "Uzun süre boyunca kısmen normal boyutlarda içtim. Evliliğin parçalanırken gittikçe daha fazla içmeye başladım. 2015-2016 yılı dönemleriydi. İçmem, evliliğimle ilgili daha fazla soruna yol açtı. Birine The Batman senaryosunu gösterdim. 'Bence senaryo iyi. Ayrıca yine geçtiğin yola girersen ölene kadar içeceksin' dediler."

    Affleck, alkol sorunları nedeniyle aldığı rehabilitasyon desteğinde evliliğinin parçalanmış olmasına rağmen eski eşi Jennifer Garner'ın desteğini fazlasıyla almıştı. Ben Affleck, daha önce ayrılmak istemesine rağmen 2017 yılında projeden çekildi. Bunun nedeni Warner Bros'un izleyicilerini kaybetmek istememesiydi. Warner ve DC, Ben Affleck'in ardından The Batman filmine Matt Reeves ve Robert Pattinson ile devam etme kararı aldı. Daha genç bir Batman ile birlikte noir bir dedektiflik filmi izleyeceğiz.

    Ben Affleck'i Mart ayında The Way Back filmi ile sinemalarda yeniden göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top