Hesabım
    Christoph Waltz ve Guy Pearce "The Portable Door" Filminde Buluşuyor

    Kitap uyarlaması The Portable Door'un kadrosu genişliyor.

    Tom Holt'un yazarı olduğu ve altı romandan oluşan fantastik seri "The Portable Door" sinemaya aktarılıyor. Avrupa Film Marketi'nde hakları satışa sunulacak olan filmin başrolünde başarılı oyuncular Christoph Waltz ve Guy Pearce'ın yer alacağı resmi olarak açıklandı.

    Arclight, bünyesinde bulunan The Portable Door'un haklarını EFM'de pazarlamak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Tom Holt'un 2003 yılında yazdığı ve okuyucularıyla buluşturduğu The Portable Door'un başrollerine Django Unchained, Inglourious Basterds, Zero Theorem, Carnage gibi yapımlardan tanıdığımız Christoph Waltz ile Memento, L.A. Confidential, Rover, Priscilla gibi yapımların başarılı ismi Guy Pearce getirildi. Filmin yapımcılığını Muppets'ın yaratıcı şirketi Jim Henson Company üstlenecek. The Portable Door'un yönetmen ve senarist koltuğuna Lambs of God, Riot, Modern Family, Ali's Wedding gibi yapımlarla tanınan Jeffrey Walker oturacak. Ayrıca kitapların senaryoya uyarlanması görevini, Leon Ford üstlendi.

    The Portable Door'un konusu ise şöyle: Paul Carpenter için yeni bir işe başlamak stres vericidir. Ancak bu kez bulduğu yeni işinde başına geleceklerden tamamen habersizdir. Carpenter, ona maaş ödeyenlerin aslında çok daha karanlık bir organizasyonun saklanma aracı olduğunu öğrenmek üzeredir. Patronları, zamanlarının yarısını perilerle geçiriyormuş gibi görünmektedir. Ama aslında onlar peri değil, goblinlerdir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top