Hesabım
    "Matrix 4"ten Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'lu Yeni Kare!

    Matrix 4'ten yeni bir set karesi paylaşıldı.

    Yıllar sonra devam edilen Matrix serisinin yeni filmi Matrix 4'ten yeni bir set fotoğrafı paylaşıldı. Karede Keanu Reeves'in canlandırdığı Neo ve Carrie Anne Moss'un canlandırdığı Trinity karakterleri bir araya geldiği ve bir motosiklet ile yolculuk yaptıkları görülüyor.

    Lana Wachowski'nin, Aleksandar Hemon ve David Mitchel ile birlikte yazdığı senaryoya dayanarak yönettiği Matrix 4'ten yeni bir set görseli geldi. Neo ve Trinity'yi yıllar sonra yeniden bir arada gördüğümüz görselin yanı sıra geçtiğimiz gün de Reeves, sette bornozuyla yakalanmıştı. Henüz Matrix'in meşhur kostümleri içerisinde göremediğimiz oyuncularla birlikte çekimler tam gaz devam ediyor gibi görünüyor. İkilinin orijinal üçlemede öldüğü göz önünde bulundurulursa, bizleri nasıl bir senaryonun beklediği tahmin edilemiyor.

    Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna son olarak ödüllü ve magazin dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan oyuncu Priyanka Chopra eklenmişti. Filmde yer alacak diğer isimler arasında Keanu Reeves, Carrie Anne Moss ve Jada Pinkett Smith'in yanı sıra  Jonathan GroffJessica HenwickYahya Abdul Mateen IINeil Patrick Harris ve Toby Onwumere bulunuyor. Filmde genç Morbius'a da yer verilmesi bekleniyor. Teorilere göre Neo ve Trinity yeniden başlatılan Matrix'le mücadele ediyor olabilir ya da eski bir simülasyon üzerinde bir şeyler deneyecek olabilirler. Ancak Matrix 4'ün konusu resmi olarak açıklanmadı. Jessica Henwick'in Neo'nun benzeri bir baş karaktere hayat vereceği, Yahya Abdul Mateen II'nun da başrol olacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    Lana Wachowski'nin yönetmenliğini üstlendiği Matrix 4 ve John Wick 4, aynı gün içerisinde vizyona girecek. Bu tarih ise 21 Mayıs 2021 olacak seçildi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top