Hesabım
    Tiffany Haddish, Willem Dafoe ve Tye Sheridan, Paul Schrader'ın Yeni Filminin Kadrosunda!

    Oscar Isaac'in başrolde olduğu filmin yapımcılığını Martin Scorsese üstlenecek.

    Tiffany HaddishTye Sheridan ve Willem Dafoe, daha önce başrolünde Oscar Isaac'in oynadığı açıklanan kumarhaneli bir intikam gerilim filmi olan “The Card Counter”ın kadrosuna dahil oldu. Paul Schrader, filmi kendi yazdığı bir senaryo üzerinden yönetecek ve büyük haber; Martin Scorsese filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Daha önce, “Taxi Driver”, “Raging Bull”, “The Last Temptation of Christ” ve “Bringing Out the Dead” projelerinde birlikte çalışan Schrader ve Scorsese arasındaki beşinci işbirliği olan “The Card Counter”da Isaac, casino parkurunda genç bir adam (Sheridan) tarafından yardım eli uzatılan ve eski düşmanı albaydan (Dafoe) intikam almak için yaptığı planını yürütmek adına daha fazla yardım arayan bir kart oyuncusunu canlandıracak. Gizemli bir kumar finansöründen (Haddish) de destek alan ikili, kumarhaneden kumarhaneye gider ve dünya poker turnuvasını kazanmak için odaklanır.

    Schrader, “Scorsese ve ben, onun simetrisini, uzun bir ilişkinin yansımasını ve el yapımı filmlerin karşılıklı sevgisini yaşıyoruz,” dedi. HanWay Films, Northside Services ve Endeavor Content adına ABD satışını denetleyen David Gonzales, uluslararası satış ve dağıtımla da ilgilenecek. Braxton PopeLauren Mann ve David Wulf yürütücü yapımcılar olurken, William Olsson baş yapımcı olacak. “The Card Counter” ayrıca Schrader'ı 2017'nin “First Reformed” filminde birlikte çalıştığı görüntü yönetmeni Alexander Dynan ve editör Benjamin Rodriguez Jr. ile de yeniden bir araya getiriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top