Hesabım
    Toni Colette'li "Dream Horse"tan Fragman!

    Toni Colette'li komedi filminden resmi fragman geldi.

    Janet Vokes'un biyografik romanı "Dream Horse"tan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Dream Horse filminden resmi olarak fragman yayınlandı. Sundance Film Festivali'nin resmi seçkisinde bulunan ve beğeni toplayan Dream Horse'un fragmanında, Toni Colette'in canlandırdığı Jan Vokes'un hayallerinin peşinden koşmak için sarf ettiği çabaya tanıklık ediyoruz.

    Little Miss Sunshine, The Way Way Back, Knives Out, Hereditary, Unbelievable, Wanderlust gibi yapımların başarılı oyuncusu Toni Colette'in başrolünde yer aldığı "Dream Horse"un konusu ise şöyle: Gerçek hikayesi anlatılan Janet Vokes, Galler'de kasiyer olarak çalışıyordur. Ayrıca bir barda çalışan Jan, bir atı yetiştirmek ve yarışlara katılmak üzere hayatının kararını verir. Komşularını ve arkadaşlarını da maddi açıdan destek olmaları için ikna eder. Her ne kadar kimse bu amaca yatırım yapmak istemese de at yarışlara katıldıkça, herkes karşılığını almaya başlar. Şimdi ise ulusal yarışmada Jan ve atı Dream'in, hayatlarının mücadelesini vermeleri gerekmektedir.

    Torchwood, His Dark Materials, Broadchurch, Doctor Who gibi dizilerin bölümlerinin yönetmenliğini üstlenmesiyle tanıdığımız Euros Lyn'in yönetmen koltuğunda bulunduğu Dream Horse'un senaryosunu The Moorside, Heartbeat gibi yapımlarda karşımıza çıkan Neil McKay kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Toni Colette'e, Band of Brothers, Dreamcatcher, Homeland gibi yapımların başarılı ismi Damian Lewis; Joanna Page, Nicholas FarrellPeter Davison gibi isimler eşlik ediyor.

    Dream Horse, 17 Nisan 2020 tarihinde yurt dışındaki izleyicileriyle buluşacak. Ancak ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top