Hesabım
    Megan Fox Başrollü Bilim Kurgu Filmi "Aurora" Berlinale Marketinde!

    European Film Market'ta film projeleri görücüye çıkmaya başladı.

    Son olarak New Girl'de göze çarpan yıldızı parlayan güzel oyuncu Megan Fox'un gelecek projelerinden biri belli oldu. Berlin Film Festivali'nin başlamasıyla birlikte, European Film Market aracılığıyla filmler pazarlanmaya başlandı. Aralarında Archlight'ın geliştirdiği, Megan Fox başrollü Aurora da bulunuyor.

    Transformers serisinin yıldız oyuncusu Megan Fox'un yeni film projesi resmi olarak açıklandı. Bu film ise bilim kurgu türündeki Aurora oldu. Aurora'nın yönetmen koltuğuna A.I. Rising ve Deathcember filmlerinden tanıdığımız Lazar Bodroza oturacak. Film, astronot bir kadını hikayesinin odağına alacak. Astronot kadın, dünya için son derece tehlikeli olan güneş fırtınalarını izlemekle görevlidir. Filmin haklarına sahip olan Archlight'tan gelen açıklamada ise şu sözler yer aldı: "Kadının keşfettiği güneş fırtınalarından gelen şok dalgaları zamanı büker ve bu durum astronotun geçmişiyle şimdiki zaman arasında hem duygusal hem de fiziksel olarak mücadeleye iter."

    Archlight, Berlin Film Festivali'nin European Film Market'ta birçok filmi pazarlama yoluna gidiyor. Bunların arasında Christoph Waltz ile Guy Pearce'lı The Portable Door bulunuyor. Ayrıca Archlight'ın bir diğer projesi Daniel Radcliffe'li Escape from Pretoria da Mart ayı içerisinde vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top