Hesabım
    Eli Roth, Borderlands Oyununu Sinemaya Uyarlayacak

    Çok sevilen video oyunu Borderlands, sonunda sinemaya geliyor.

    Eli Roth, Lionsgate için “Borderlands” adlı video oyununu sinemaya uyarlayacak! Yaklaşık beş yıldır konuşulan proje, sonundan Roth önderliğinde hayat bulacak. Stüdyo, prodüksiyonun bu yıl başlayacağını duyurdu.

    “Chernobyl” senaryosuyla Emmy kazanan Craig Mazin, filmin senaryosunu da kaleme alacak. 2009'da başlatılan “Borderlands”, Gearbox Software tarafından geliştirilen ve Take-Two Interactive Software’in 2K etiketi tarafından yayınlanan bir fps oyunudur. Oyun serisi, dünya çapında 57 milyondan fazla satış yaptı. En son bölüm olan “Borderlands 3” Eylül 2019'da yayınlandı. 

    Roth, “Borderlands dünyasına dalmaktan dolayı çok heyecanlıyım ve bunu daha iyi bir senaryo, yapım ekibi ve stüdyo ile yapamazdım. Lionsgate ile uzun ve başarılı bir geçmişim var. Birlikte büyüdüğümüzü ve yönetmenlik kariyerimdeki her şeyin bu ölçekte devam ettiğini düşünüyorum. Dolayısıyla bu durum hırslı bir projeye yol açtı. Kendi enerjimi, fikirlerimi ve vizyonumu oyunun vahşi, eğlenceli ve sonsuz yaratıcı dünyasıyla birleştirmeyi dört gözle bekliyorum.” dedi. 

    Roth’un yönetmenlik kariyerinde “Death Wish”, “The House with a Clock in its Walls”, “Hostel”, “Knock Knock” “Cabin Fever” ve “The Green Inferno” yer alıyor. Lionsgate Sinema Filmi Başkanı Nathan Kahane ise; “Eli'nin vizyonu ve Craig'in senaryosuyla, anarşist 'Borderlands' dünyasını büyük ekrana, oyunun izleyicileri ve hayranları için taze, çekici ve sinematik bir olay olacak şekilde getirebileceğimize inanıyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top