Hesabım
    "Vahşetin Çağrısı" Sinemalarda!

    Harrison Ford başrollü Vahşetin Çağrısı, sinemalardaki yerini aldı!

    Star Wars evreninin usta oyuncusu Harrison Ford'un başrolünde yer aldığı "Vahşetin Çağrısı" sinemalardaki gösterilmeye başladı. Orijinal adıyla The Call of The Wild'ın seanslarına buradan bakabilir ve biletlerinizi bir an önce alabilirsiniz!

    Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, Mulan, Lilo & Stitch gibi yapımlarda imzası bulunan Chris Sanders'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin konusu ise şöyle: Vahşetin Çağrısı, bir kızak köpeğinin, Alaska'da vahşi yaşamda hayatta kalmak için verdiği mücadele konu ediliyor. Bir kızak köpeği olan Buck, Kaliforniya'daki hayatından koparılarak kızak çekmesi için Alaska'ya götürülür. Bir anda mutlu yuvasından ayrılıp hayatı tepetaklak olan Buck, Alaska'nın zorlu yaşamına uyum sağlamaya çalışır. Posta dağıtım işinin çaylağı olan Buck, gün geçtike bu dünyaya alışır. Onun bu vahşi hayata alışma sürecinde yaşadıkları, Buck'un kendisini keşfetmesini sağlayacaktır.

    Jack London'ın aynı isimli romanından beyaz perdeye aktarılan Vahşetin Çağrısı'nın senaryosunu Oscar adayı Logan, Blade Runner 2049 gibi önemli yapımlardan tanıdığımız Michael Green kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Star Wars filmlerinin Han Solo'su Harrison Ford; The Guest, Legion, Downton Abbey, Her Smell, Havari gibi yapımlardan tanıdığımız Dan Stevens; Marvel Sinematik Evreni'nin Nebula'sı, Jumanji'nin yıldızı Karen Gillan; Omar Sy, Cara GeeBradley Whitford gibi isimler bulunuyor.

    Live-action ve animasyon karışımı olarak tasvir edilen Vahşetin Çağrısı, sinemalardaki yerini aldı ve izleyicilerini beklemeye başladı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top