Hesabım
    Sense8 Yıldızı Brian J. Smith, Matrix 4'da Rol Alacak!

    Brian J. Smith ile Lana Wachowski bir kez daha birlikte çalışacak.

    Matrix serisinin merakla beklenen devam filmi Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna, yönetmen Lana Wachowski ile daha önce çalışmış olan Netflix imzalı Sense8 dizisinin yıldızı Brian J. Smith eklendi. Brian J. Smith'in Matrix 4 için anlaşma imzaladığı duyuruldu.

    Deadline'ın haberine göre yıllar sonra gelecek olan ve merakla beklenen devam filmi Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Son olarak Hint Sineması'nda onlarca ödülün sahibi olan ve Hollywood'un magazinsel yüzü olan Priyanka Chopra kadroya eklenmişti. Şimdi ise Sense8, SGU Stargate Universe, World on Fire, Treadstone gibi küçük ekran projelerinde yer alan Brian J. Smith'in, Matrix 4'ün kadrosunda yere alacağı açıklandı.

    Matrix 4'ten her geçen gün yeni bir ayrıntı geliyor. Ancak konusu hakkında henüz hiçbir ayrıntı elimizde bulunmuyor. Neo karakteriyle tanıdığımız Keanu Reeves ve Trinity karakteriyle tanıdığımız Carrie Anne Moss'un sürekli olarak sette görülmesi akıllarda soru işaretleri yaratıyor. Orijinal üçlemenin sonunda, iki karakterin de öldüğü biliniyor. Bu durumda ya Lana Wachowski ikisini de geri getirecek inanılmaz bir senaryo yazdı ya da ikiliyi yalnızca hayal olarak göreceğiz. Hayal olarak görmemiz durumunda da Neo ve Trinity'nin yaşlanmamış olması gerektiği düşünülüyor.

    Lana Wachowski'nin, Aleksandar Hemon ve David Mitchel ile birlikte yazdığı senaryoya dayanarak yönettiği Matrix 4'ün oyuncu kadrosunda Smith, Chopra, Reeves ve Moss'un yanı sıra  Jada Pinkett SmithJonathan GroffJessica HenwickYahya Abdul Mateen IINeil Patrick Harris ve Toby Onwumere yer alıyor.  Lana Wachowski'nin yönetmenliğini üstlendiği Matrix 4 ve John Wick 4, aynı gün içerisinde vizyona girecek. Bu tarih ise 21 Mayıs 2021 olacak seçildi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top