Hesabım
    Sarah Paulson'lı Korku Filmi "Run"dan Fragman!

    Lionsgate'in Anneler Günü'ne özel korku filmi Run'dan fragman...

    American Horror Story'nin yıldız oyuncusu Sarah Paulson'ın rol aldığı korku türündeki "Run"dan framan paylaşıldı. Aneesh Chaganty yönetmenliğindeki Anneler Günü filmi Run'ın fragmanında bir anne kızın karmaşık ve gerilim dolu ilişkisine tanıklık ediyoruz.

    12 Years A Slave, Glass, Carol, American Horror Story, American Crime Story gibi yapımların Golden Globe ve Emmy ödüllü başarılı ismi Sarah Paulson ile Ethan & Skye'dan tanıdığımız Kiera Allen'ın başrolünü paylaştığı Run'ın hikayesi ise şöyle: Run, annesi tarafından herkesten ve her şeyden uzak bir şekilde yetiştirilen genç bir kızın hikayesini konu ediniyor. Tüm yaşamını dört duvar arasında geçiren genç kız, eğitimini de evde annesinden alır. Hayattaki tek varlığı annesi olan genç kızın yaşamı, annesinin korkunç bir sır sakladığını keşfetmesi ile bambaşka bir hal alır. Annesinin sakladığı sırrı öğrenmeye çalışan genç kız, korkunç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

    Anneler Günü'ne özel olarak vizyona girecek olan Run'ın yönetmenliğini Searching'den tanıdığımız Aneesh Chaganty üstleniyor. Senaryoda ona eşlik eden isim Searching, Fruitvale Station, My Big Fat Armenian Family gibi yapımlarla tanınan Sev Ohanian oluyor. Daha önceki yıllarda da Ari Aster imzalı korku filmi Hereditary, Anneler Günü özelinde vizyona girmişti.

    Lionsgate bünyesindeki Run, yurt dışındaki izleyicileriyle 8 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak. Ancak ülkemiz için bir tarih bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top