Hesabım
    Nicolas Cage Biyografik Filminde, Cage'in Film Sahneleri Yeniden Canlandırılacak!

    The Unbearable Weight of a Massive Talent ile ilgili yeni gelişmeler!

    Bir dönemlerin yıldız oyuncusu olan Nicolas Cage'in yaşamını anlatan The Unbearable Weight of a Massive Talent adında biyografik bir film için hazırlıklara başlandı. Filmde Nicolas Cage kendisini oynayacak. Oyuncu, Empire Magazine'e verdiği röportajda, rol aldığı popüler filmlerin önemli sahnelerinin The Unbearable Weight of a Massive Talent'ta yeniden canlandırılacağını ifade etti.

    Tom Gormican ve Kevin Etten’ın senarist koltuğuna oturduğu The Unbearable Weight of Massive Talent'tan yeni ayrıntılar geldi. AdaptationFace/OffLeaving Las VegasLord of War gibi yapımların yıldız oyuncusu Nicolas Cage, Empire'a bir röportaj verdi. Bu röportajda şu sözleri sarf etti: "Benim stilize edilmiş versiyonum olacak. Üçüncü bir kişi olarak kendime gönderme yapmak beni son derece rahatsız ediyor. Modern ve günümüzdeki 'Nic Cage' ile genç Nic Cage'in çarpıştığı, tartıştığı, savaştığı birçok sahne var. Oyunculuğa akrobatik bir yaklaşım. Geriye dönüp bakmayı sevmem. Ama bu film her şeyi yüzüme vuruyor. Muhtemelen geçmişimdeki birkaç filme dönüp tekrar bakmam gerekecek, çünkü bunlardan bazılarının sahnelerini tekrar canlandıracağız. Bu, Con Air ve Face/Off'un Cabinet Of Dr. Caligari versiyonuna ilerlemek gibi."

    The Unbearable Weight of Massive Talent’ta Nicolas Cage'in 90'lı yıllardaki hali konu edinilecek. Ergenlik çağındaki kızı ile olan ilişkisinin anlatılacağı film, Cage'in durmadan kötü filmlerde rol almasını ve yıldızının nasıl söndüğünü gözler önüne serecek. Cage, ekonomik durumunu düzeltebilmek için Meksikalı bir milyarder iş adamının doğum günü partisine katılacaktır. Ancak adamın aynı zamanda bir uyuşturucu baronu olduğunu ve Meksika başkan adayının kızını kaçırdığını bilmiyordur. Cage, tüm tehlikelere rağmen CIA ile işbirliği yapmak zorundadır. Filmde Nicolas Cage, bir Quentin Tarantino filminde rol almak için mücadele verecek.

    The Unbearable Weight of Massive Talent, 2021 yılı içerisinde izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top