Hesabım
    Matt Reeves "The Batman" İçin "Year One"dan mı İlham Aldı?

    Matt Reeves'ten The Batman ile ilgili ipuçları!

    DC ve Warner Bros ortaklığıyla hayata geçirilen "The Batman"in yönetmeni Matt Reeves, film hakkında yaptığı paylaşımla tartışma konusu oldu. Yönetmen, Bruce Wayne'in doğum gününü kutlamak amacıyla Year One çizgi roman serisinden bir kare paylaştı. Böylece Batman hayranları Reeves'in The Batman için Year One'dan ilham almış olabileceğini tahmin ediyor.

    Geçtiğimiz günlerde kostümlü haliyle görme imkanı yakaladığımız Robert Pattinson'lı Batman'in hikayesi, bir kez daha The Batman ile beyaz perdeye taşınıyor. Çekimleri son hızla devam eden The Batman'den yeni bir ayrıntı geldi. Yönetmen Matt Reeves, Bruce Wayne'in doğum gününü kutlamak amacıyla Year One çizgi romanından bir kare paylaştı. The Batman, Bruce Wayne'in gençlik dönemlerini anlatacak ve Year One'da da Batman'in gençlik yıllarına yer veriliyordu. Bu nedenle filmin, Frank Miller imzalı Year One'dan ilham alınmış olabileceği gündeme düştü.

    The Batman'in oyuncu kadrosunda karakterleri belli olan isimler, Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard'dan oluşuyor.

    The Batman'de Gotham Şehri olarak İskoçya Glasgow'un yapılarının gösterileceği daha önce resmi olarak açıklanmıştı.Yönetmen, Batman'in dedektif olduğunu kanıtlayıcı bir noir hikaye sunacağını uzun süre önce açıklamıştı. Colin Farrell ise Jimmy Kimmel Live'e katıldığı zaman senaryo hakkında 'güzel, karanlık, hareketli' tanımlamasını yapmıştı. Filmin yapımcılığını Matt Reeves ve Planet of The Apes'ten tanıdığımız Dylan Clark üstleniyor. The Batman'in kamera arkası ekibinde Stuart Wilson, Glyn Dillon, Jacqueline Durran, Naomi Donne gibi Oscar adayı ya da sahibi olan birçok isim bulunuyor.

    The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top