Hesabım
    "Evdeki Düşman"ın Esther'inin Geçmişi Ortaya Dökülecek!

    Orphan filminin geçmişini anlatan bir film çekilecek...

    Jaume Collet-Serra'ın yönetmeni olduğu ve konusuyla büyük ses getiren korku filmi "Orphan"ın hikayesine yeni bir filmle geri döneceğiz! Türkçe adıyla "Evdeki Düşman"ın baş karakteri Esther'in geçmişini anlatacak bir film için harekete geçildiği duyuruldu.

    Empire Magazine'in haberine göre, Vera FarmigaPeter Sarsgaard ve Isabelle Fuhrman'ın başrolünde yer aldığı Orphan'ın geçmişini ortaya dökecek bir filmin çekilmesi planlanıyor. Filmin, baş karakter olan Esther ile aynı adı taşıyacağı söyleniyor. Esther'in yönetmen koltuğuna geçecek olan isim ise The Boy, Brahms: The Boy II, The Devil InsideStay Alive gibi yapımlarıyla tanınan William Brent Bell olacak. Film, bir Rus akıl hastanesinden kaçan Lena Klammer'in hikayesine odaklanacak. Klammer, bir ailenin kayıp olan kızının yerine geçmeye çalışacaktır. Aile içerisinde anneyle sürekli olarak çatışma halinde olacak ve anne, çocuklarını korumak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Tabii Lena, tüm bu olaylardan kaçmayı başaracak ve böylece devam hikayesine sahip olan Orphan'daki ailenin hayatını alt üst edebilecektir.

    2009 yapımı Orphan'ın konusu ise şöyleydi: Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Hayatları perişan olan çift bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Bu elim olay, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan ruh halini olumsuz yönde etkilemiştir çünkü Kate kabusların ve geçmişinden gelen şeytani ruhların pençesindedir. Yaşamlarını olağan hale sokmaya çalışan çift bir çocuk daha evlat edinmeye karar verir. Gerek John gerek Kate yöredeki bir yetimhanede Esther adındaki "küçük bir kıza" adeta çekildiklerini hissederler. Ama Esther'in büyük sırları vardır. Ailesinin güvenliğinden endişe eden Kate, John'a ve diğerlerine Esther'ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır. Ama uyarılarına kulak asılmaz ve belki de herkes için çok geç olana dek bu durum devam eder.

    William Brent Bell'in önünde Seperation isimli bir proje daha olması nedeniyle Esther'in prodüksiyonuna ancak yılın sonlarına doğru başlanabileceği düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top