Hesabım
    Martin Scorsese, Oscarlı Yönetmen Bong Joon Ho'ya Mektup Yazmış

    Scorsese, Parasite'ın yönetmenine ne yazdı?

    Philip Montgomery - Evan Agostini

    92. Akademi Ödülleri'nin sahipleri geçtiğimiz haftalarda düzenlenen görkemli bir törenle açıklanmıştı. Törenin ardından kutlama amaçlı Martin Scorsese'nin Bong Joon Ho'ya mektup yazdığı ortaya çıktı. Son derece iddialı isimlerden biri olan usta yönetmen Martin Scorsese ve filmi The Irishman, hiçbir ödülün sahibi olamamış; Koreli yönetmen Bong Joon Ho ve Parasite filmi ise törene damgasını vurmuştu.

    Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu 10 Oscar adaylığı olan The Irishman, 92. Akademi Ödülleri'nden eli boş dönmüştü. Bong Joon Ho'nun imzasını attığı ve şimdilerde HBO'ya dizi olarak uyarlanması planlanan Parasite ise En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil olmak üzere dört ödülün sahibi oldu. Törenin ardından, Martin Scorsese'nin Bong Joon Ho'yu tebrik etmek amacıyla bir mektup yazdığı ortaya çıktı. Bir röportaj sırasında bu bilgiyi veren Bong Joon Ho şu sözleri sarf etti: "Bu sabah Martin Scorsese'den bir mektup aldım. Mektupta ne yazdığını size söyleyemem, çünkü bu kişisel bir şey. Ama sonunda 'İyi iş çıkardın. Şimdi dinlen. Ama çok uzun süre olmasın.' yazmıştı. O ve diğer yönetmenlerin benim gelecek filmimi beklediklerini yazarak devam etti."

    Parasite'ın şimdilerde bir HBO dizisi olacağı konuşuluyor. Mini dizinin oyuncu kadrosu için düşünülen isimler arasında şimdiye kadar Mark Ruffalo ve Tilda Swinton'ın yer aldığı duyurulmuştu. Bong Joon Ho da projede yer alacak ve Adam McKay ile iş birliği yapacak. Yönetmenin mini dizi yapmasındaki amacın, film çok uzun olamayacağı için yer verilemeyen ayrıntıların, dizide yer edinecek olması olduğu da açıklanmıştı.

    Parasite, sinemalarda gösterilmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top