Hesabım
    George Clooney, "The Midnight Sky" Filminin Çekimlerine Başladı!

    George Clooney, aynı zamanda başrollerden birini üstlenecek.

    Resmi olarak diyebiliriz ki George Clooney'nin bu yıl yönettiği yeni bir filmi var. Netflix, filmin Clooney’in üç yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu The Midnight Sky'ın çekimlerine başladığını Twitter üzerinden duyurdu. Film, Lily Brooks-Dalton'ın Good Morning, Midnight romanının bir uyarlaması.

    Clooney, bir grup astronotun, gizemli bir küresel felaket varken evlerine dönmesini durdurmak için bir mücadele içine giren yalnız bir bilim adamı olan Augustine karakterine hayat verecek. Felicity Jones bu astronotlardan birini oynuyor. Clooney, elbette filmin hem yönetmeni, hem yapımcısı ve aynı zamanda yıldızı olacak. Netflix ayrıca, set fotoğrafı ile birlikte Midnight Sky'ın bu yıl piyasaya sürüleceğini de açıkladı. Bu durum, Clooney'yi potansiyel olarak ödül yarışına sokuyor.

    2005 yılında Good Night and Good Luck büyük bir kritik başarı elde etti ve Clooney'ye En İyi Yönetmen, En İyi Film ve Orijinal Senaryo Oscar'ı dallarında adaylıklar kazandırdı. Ancak, o zamandan beri, yönetmenlik çabaları hep dengesiz ilerledi. Sadece iyi karşılanan The Ides of March, sıkıcı bulunan The Monuments Men, fena bulunmayan Suburbicon ile izleyici karşısına çıktı ve herhangi bir Akademi Ödülü'ne aday gösterilmedi. Midnight Sky formda bir geri dönüş olacak mı? Bu konuda oldukça umutluyuz..

    Clooney yeni projede, Catch-22'nin görüntü yönetmeni Martin Ruhe ile yeniden bir araya geliyor. The Midnight Sky'a katılan oyuncu kadrosunda Kyle Chandler, David Oyelowo ve Demian Bichir gibi isimler de bulunuyor. Netflix bu yıl, David Fincher'dan Mank ve Ron Howard'ın elinden Hilbilly Elegy filmleriyle ödül döneminde ses getirecek gibi görünüyor. Bunlara bir de Clooney filmi eklenecek mi? Sadece güzel bir bilim-kurgu draması mı izleyeceğiz? Bunu yıl sonuna doğru göreceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top