Hesabım
    Anthony Hopkins, Mike Tyson'ın Antrenörünü Canlandıracak

    Filmin yönetmenliğini Nick Cassavetes üstleniyor

    Mike Tyson hakkındaki bir biyografi filmi zaten başlı başına ilgi çekici olacaktır ve gişede de umduğunu bulması kaçınılmaz olur. Bir de buna geçtiğimiz yıl bir kez daha Oscar adayı olan yaşayan efsane Anthony Hopkins'i eklediğinizde aniden, “Cus ve Mike” filmi en çok beklenen listesinin üst sıralarında yer alıyor.

    Deadline'ın haberine göre Anthony Hopkins, yaklaşmakta olan Mike Tyson'ın “Cus ve Mike” adlı biyografisinde rol almak için anlaşmayı imzaladı. Nick Cassavetes tarafından yönetilen film, Tyson'ın antrenörü olan Cus D’Amato'nun (Hopkins) hikayesini anlatıyor ve genç adamı boks tarihinin en genç ağır siklet şampiyonu haline getiren olayları beyaz perdeye getirmeye hazırlanıyor.

    Hopkins, on yıllardır oyununun zirvesinde, ancak yakın zamanda Netflix filmi “The Two Popes”taki rolü için başka bir Oscar adaylığı daha aldığını gördük. Bu filme ek olarak Hopkins, “Thor: Ragnarok” ve “Transformers: The Last Knight” gibi gişe rekorları kıran filmlerde ve “Westworld” gibi TV hiti olan projelerde de görüldü. Yani Hopkins hala formunun zirvesinde. Belirtildiği gibi, “Cus ve Mike”, büyük olasılıkla “The Notebook” ve “Alpha Dog” gibi filmleri yönetmesiyle tanınan Nick Cassavetes tarafından yönetiliyor. Hikaye Desmond Nakano'nun orijinal senaryosunu ve Montieth Illingworth'un “Mike Tyson: Money, Myth and Betrayal” kitabını temel alıyor.

    Filmin yönetmeni Cassavetes, “Bu benim için mutlak bir rüya senaryosu. Şimdiye kadar yaşamış en vahşi (ve en sevdiğim) savaşçıMike Tyson ve Cus D’Amato hakkında bir filmde Sir Anthony Hopkins ile çalışma fırsatı mı? Hem de çok yakında kaybolan baba figürleri hakkında bir hikayede mi? Sanırım cennetteyim. Mike Mendelsohn ve Patriot Pictures ile ilk filmim daha mutluluk verici olamazdı. Çağlar boyunca belki böylesi bir kere denk gelir” dedi. 

    “Cus ve Mike” ın vizyon tarihiyle ilgili net bir bilgimiz yok ama bildiğimiz bir şey varsa, o da Anthony Hopkins'in şimdiden potansiyel Oscar adayları arasına yazılması gerektiği.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top