Hesabım
    Kumail Nanjiani Politik Gerilim "The Independent"ın Başrolünde

    Nanjiani, filmde idealist bir gazeteciyi oynayacak

    Kumail Nanjiani, politik gerilim filmi The Independent'in başrolünde yer alacak. 2017'de yer aldığı The Big Sick ile Oscar adaylığı kazanan oyuncu, şu sıralar Paramount'un romantik komedisi Lovebirds ile Marvel'in The Eternals projeleriyle meşgul.

    The Eternals ile ilk süper kahraman filmi deneyimi yaşayacak olan yıldız oyuncu, The Independent filminde büyük bir siyasi komployu ortaya çıkaran idealist bir genç gazeteciyi canlandıracak. Aynı zamanda Amerika'nın ilk bağımsız başkan adayının seçim zaferi için hazırlanan karakter, kendini gerilimli bir atmosferin içinde bulacak. 

    The Exchange, projeyi finanse ediyor ve filmi Berlin Film Festivali'nde düzenlenen Avrupa Film Pazarı'ndaki alıcılara tanıtacak. The Independent, HBO’nun Edward Norton tarafından üretilen By the People: The Election of Barack Obama projesini yöneten Emmy adayı belgesel film yapımcısı Amy Rice'ın ilk uzun metrajlı filmi. Evan Parter ise şu anda yaklaşmakta olan Amazon Studios'un orijinal Untitled Jonn Dean Feature projesiyle birlikte bu filmin senaryosunu da yazdı.

    The Exchange CEO'su Brian O’Shea, "Kumail, küresel tanınırlığa sahip büyük bir aktör ve kısa süre içinde duyurmaktan heyecan duyduğumuz inanılmaz oyuncu kadrosu için mihenk taşı." dedi. The Exchange'in Avrupa Film Pazarı dizisinde ayrıca, Peter Dinklage, Noomi Rapace, Sophia Lillis'in oynadığı The Thicket, Anna Faris'den Summer Madness ve Zoe Saldana’lı Key Hole Garden gibi filmler bulunuyor.

    Kumail Nanjiani, son yıllarda Silicon Valley dizisiyle çıkış yakaladı ve son olarak Bless the Harts ile karşımıza çıktı. 2020 yılında ise bu proje dışında The Lovebirds ve The Eternals filmlerinde kendisini izleme şansı bulacağız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top